TOOST foodtruckfestival is in Woerden: check hier de tijden

Aangeboden door TOOST foodtruckfestival 28 juni 2019

Wijn, lekker eten, goede muziek en een zonnetje: is er een betere manier om de zomer te beginnen? Wij vinden van niet! Blok daarom 28 tot en met 30 juni in je agenda, want TOOST Foodtruckfestival is dan in Woerden. En: de toegang is gratis!

Het Exercitieveld verandert het laatste weekend van juni in één groot festival. Er staan zestien foodtrucks die je eigenlijk allemaal moet testen. Wat dacht je van de vega falafel van Bik Bike Vega, crêpes met Nutella bij Crepes Bubu of een goede pizza van Pizzerije? Wij weten het wel… Daarnaast zijn er ook veel verschillende soorten wijn en bier te krijgen.

Neem je kinderen mee

De kinderen kun je trouwens met een gerust hart meenemen, want die vermaken zich prima. Er is een speciale kids corner waar ze creatieve workshops kunnen volgen en er staat een grote zweefmolen. En natuurlijk mogen ze ook langs bij de poffertjeskraam.

Lekkere muziek

Naast lekker eten bestaat de TOOST karavaan ook uit een rollend podium. Onder andere het aanstekelijke collectief El Colectivo Camacho en Joost Wander (bekend van All Together Now op RTL) zijn van de partij. De disco- en guiltypleasure-helden van De Platenbakker en DJ Yuppe Fish zorgen ervoor dat je wel móet dansen. Kortom: dit wil je niet missen!

Nog even alle praktische info op een rijtje:

  • TOOST Foodtruckfestival is van vrijdag 28 tot en met 30 juni 2019.
  • Je vindt TOOST Foodtruckfestival op het Exercitieveld.
  • Het terrein is vrijdag van 16.00 tot 23.00 geopend, zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en zondag van 13.00 tot 21.00 uur.
  • Toegang is helemaal gratis!

Ga je naar TOOST? Zet jezelf dan op ‘aanwezig’ in het Facebook-event. Dan krijg je alle updates mee!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door TOOST foodtruckfestival. Meer over TOOST foodtruckfestival ontdekken?

TOOST foodtruckfestival

adv.