Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit restaurant is compleet vernieuwd en wij kijken even binnen

Aangeboden door Buitenplaats Kameryck 22 november 2019

Als jij op zoek bent naar een restaurant waar je heerlijk kunt eten en dat er ook nog eens prachtig uitziet, dan moet je zeker eens naar ’t Ryck. Dit restaurant in Kamerik is onlangs helemaal vernieuwd en man, wat ziet het er prachtig uit. Wij kijken even binnen en genieten van een kopje koffie met huisgemaakte gevulde speculaas. En je krijgt er gewoon een glaasje water bij. Zoals het hoort!

De plek van ’t Ryck alleen al is heel bijzonder en je kijkt je ogen uit in de prachtige omgeving. Het interieur is compleet vernieuwd en daardoor ervaar je een hele fijne en warme sfeer in het restaurant. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren die passen bij de omgeving van ’t Ryck. Je zit echt midden in de natuur!

Eigen kruidentuin, theetuin en streekproducten

Bijna alles wat je voorgeschoteld krijgt, wordt door de koks van ’t Ryck zelf gemaakt. Op de buitenplaats hebben ze namelijk hun eigen kruidentuin en theetuin. De keukenbrigade maakt ook gebruik van seizoensgebonden streekproducten. Op het menu vind je van alles; van vers gevangen vis, lekkere soepen en de eigen Kameryckse burger die je zeker moet proberen. Net als de gerechten die worden bereid in de smoker of op de Afrikaanse braai.

Binnenkijken

Tekst loopt door onder de foto’s.

® Marina Kemp
® Marina Kemp
® Marina Kemp
® Marina Kemp
® Marina Kemp
® Marina Kemp

Uit eten met kerst bij ’t Ryck

Op Eerste Kerstdag is ’t Ryck geopend en kun jij genieten van een speciaal 4-gangendiner. Jij kunt onder andere kiezen uit kreeftensoep, hertenfilet en gebakken risotto met Blauw Klaver. En om het af te maken krijg je een trifle met Kamerikse appel als dessert. Bekijk hier de volledige menukaart tijdens kerst en hoe je kunt reserveren.

Winterdeals

Speciaal voor jou heeft restaurant ’t Ryck speciale winterdeals de komende weken. Van dinsdag tot en met donderdag word jij verrast met een 3-gangen proeverij van de chef en daar betaal je maar €27,50 per persoon voor. Op woensdag is het giant pannenkoekendag. Buitenplaats Kameryck gaat oefenen voor het toekomstige pannenkoekenrestaurant bij de kinderboerderij. Er worden onwijs grote pannenkoeken geserveerd tussen 12.00 en 17.00 uur voor maar €7,50 per stuk.

Van vrijdag tot en met zondag is het tijd voor jou om die Kameryck Burger te proberen, want daar krijg je een lekkere korting op. Bekijk hier alle winterdeals van ’t Ryck.

Openingstijden

Vanaf 10.00 uur kun je dagelijks aanschuiven in restaurant ’t Ryck. Om 12.00 uur gaat de keuken open en kun je lekker lunchen, borrelen of dineren. Daarnaast kun je in het weekend ook een high tea, high wine of high beer doen. Alleen op maandag is ’t Ryck tot 17.00 uur geopend.

Psst… in december viert ’t Ryck dat het restaurant 12,5 jaar bestaat! Ter ere van die mijlpaal kun je in januari komen genieten van een heerlijk menu met gerechten van vroeger voor een speciale prijs. Houd de website van ’t Ryck in de gaten om op de hoogte te blijven! 


Meer over Buitenplaats Kameryck ontdekken?

Buitenplaats Kameryck restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 22:00

Oortjespad 3, Kamerik

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.