Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze espressomachine herkent jouw koffievoorkeur en je kunt ‘m uitproberen in Woerden

Aangeboden door Kitchen2Table Woerden 21 november 2019

Jij staat vroeg op en het eerste wat je denkt is: ik kan wel een goed kopje koffie gebruiken. Dan is de de Jura E8 binnenkort jouw grootste vriend. De espresso volautomaat zet de heerlijkste latte macchiato, flat white en cappuccino. En dat met maar één druk op het touchscreen! Heel tof: het koffieapparaat kun je zelf bekijken en uitproberen in Woerden bij Kitchen2Table in de Voorstraat.

De Jura E8 is heel eenvoudig in de bediening en je kunt er twaalf verschillende koffie-specialiteiten mee zetten. Wat enorm handig is, is dat het prachtige apparaat jouw koffievoorkeuren herkent. In de ochtend heb jij met één beweging jouw favoriete koffie gezet. De dag kan niet meer stuk! En check ook even het design dat past in iedere keuken.

”Een uitstkende koffiemachine”

Nog een reden waarom je de Jura E8 wilt aanschaffen, is dat het koffieapparaat door het testpanel van Kieskeurig is beoordeeld met een 9! Daarmee was de Jura E8 de nummer één. Het panel heeft het koffieapparaat beoordeeld op verschillende aspecten, waaronder gebruiksgemak, vormgeving en smaak van de koffie. Wat het panel vond? Dat lees je hier.

Cadeautje van €145,-

Bij de volautomaat zit een uitloop voor microchuim dat zorgt voor fluweelzacht melkschuim. Dat wil je! Nu krijg je bij Kitchen2Table bij aankoop van de Jura E8 een welkomstpakket ter waarde van €145,- cadeau. Ga dus maar snel even kijken in de Voorstraat!


Meer over Kitchen2Table Woerden ontdekken?

Kitchen2Table Woerden woonwinkels

Vandaag gesloten

Voorstraat 9, Woerden

Bekijk meer:woonwinkels

adv.