Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze bijzondere bockbieren moet je geproefd hebben (en gewoon verkrijgbaar in Woerden)

Aangeboden door Bierloods22 4 oktober 2019

Als de herfst begint, dan heeft dat één groot voordeel: de tijd van de bockbieren is aangebroken! In oktober staan er diverse bockbierfestivals op het programma en bierwinkel Bierloods22 in de Woerdense Voorstraat heeft ook allemaal nieuwe bockbieren binnen. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Over de bockbieren

Bockbieren Woerden
Foto: Bierloods22

“De smaak van bockbier is per bier erg verschillend. De kleur van de biersoort kan variëren van licht tot donker tot zelfs een robijnrode kleur. De smaken van de bockbieren zijn vaak warm en soms met een zoet randje, bijna karamelachtig”, vertelt ondernemer en bierkenner Patrick van Schaik. De volgende bokbieren moet je volgens Patrick echt eens geproefd hebben. De namen alleen al zijn hilarisch!

Swipe naar links voor de bockbieren.

Brute Bertha

bokbier
Foto: Bierloods22

Dit bockbier is van de Nederlandse brouwerij Alderbastend en alleen het etiket is al geweldig. Het is een traditionele bockbier met zachte fruitige smaken en een beetje bitter. Haal ‘m in de winkel of bestel het biertje hier.

Swipe naar links voor meer bockbieren.

Bokkie

Bockbier woerden
Foto: Bierloods22

Brouwerij de School is ook een Nederlandse brouwer en heeft onder andere dit bockbier gemaakt. Het is een donker biertje met een karamelsmaak. Haal ‘m in de winkel of bestel het biertje hier.

Swipe naar links voor meer bockbieren.

Bockenreyder

Foto: Bierloods22

Dit weizenbock van Big Belly Brewing wordt ook wel een speculaasbock genoemd. Een lekker vol en donker biertje met een heerlijk zoete karamelsmaak. Haal ‘m in de winkel of bestel het biertje hier.

Swipe naar links voor meer bockbieren.

Smash bock

Bockbier
Foto: Bierloods22

Brouwerij Dutch Bargain heeft een traditioneel bockbier gemaakt met een subtiele kaneelsmaak. En ook anders dan de meeste bockbieren: de Smash Bock zit in een blikje. Haal ‘m in de winkel of bestel het biertje hier.

Swipe naar links voor meer bockbieren.

Boom bocks

bockbier bestellen
Foto: Bierloods22

Als jij graag een bockbiertje drinkt én muziek luistert, dan is de Boom bocks echt iets voor jou. De zogeheten Eisbock van Two Chefs Brewing is door de karamelsmaak lekker zoet, maar je proeft ook kaneel en koffie. Haal ‘m in de winkel of bestel het biertje hier.

Swipe naar links voor meer bockbieren.

Weizenbock

Bokbieren
Foto: Bierloods22

De Weizenbock van brouwerij DAVO is zoet en bitter tegelijk. Een echt bockbiertje dus die je geproefd moet hebben. Haal ‘m in de winkel of bestel het biertje hier.

Meer bockbieren!

Bij Bierloods22 vind je nog veel meer bockbieren. Bezoek de winkel van Patrick en vraag naar advies of bestel jouw bieren via de webshop.


Meer over Bierloods22 ontdekken?

Bierloods22 cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 19:00

Voorstraat 22, Woerden

Bekijk meer:cadeauwinkels
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.