Deze 5 ketens willen naar Woerden komen (en zoeken… jou?)

Door Jurgen Rupschus 23 januari 2018

Burgers, chocolade en nog meer lekkernijen. Allemaal dingen waar je er nooit genoeg zaken van kunt hebben. Wij maakten een overzicht van ketens die enthousiaste Woerdenaren zoeken voor een nieuwe vestiging. Want deze filialen hebben een franchisenemer nodig (iemand die de tent gaat runnen dus).

Om ze alle vijf te zien, swipe naar links of klik op de pijltjes.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Johnny’s Burger

Een goede burger gaat er altijd wel in. Deze keten heeft al twintig vestigingen in Nederland en wil ook graag naar Woerden komen. Johnny Burger Co. maakt allerlei burgers en wraps en bezorgt thuis. Handig! Maar mensen kunnen ook afhalen. Lees hier meer.

Spar

De Spar in Gouda. Foto: indebuurt Gouda

Ook supermarkt Spar wilt zich in Woerden vestigen. Spar heeft al meer dan 400 filialen in het land, maar gek genoeg nog niet een in Woerden. Jij kunt hier dus de franchisenemer van worden. Stel je eens voor, een eigen supermarkt in je eigen buurt. Meer info vind je hier.

Leonidas

We hebben in Woerden onze eigen chocoladefabriek en een winkel waar je allerlei chocolaatjes kunt scoren. En daar kan zomaar zo’n winkeltje bij komen. Chocolaterie Leonidas zoekt een ondernemer in onze stad. Wil jij ook heel graag Belgische bonbons en andere delicatessen verkopen? Lees hier dan meer informatie.

Kaldi koffie en thee

We hebben al aardig wat koffiezaken in Woerden? Dat maakt Kaldi blijkbaar niets uit, want zij willen de Woerdenaren ook verblijden met een goede koffie. In al hun vestigingen hebben ze ook een proeflokaal en naast koffie, is Kaldi ook gespecialiseerd in thee. Nu die franchisenemer nog. Lees hier meer.

Kaashuis Tromp

Van kaas krijgen we in Woerden nooit genoeg. Binnenkort opent er al een nieuwe kaaswinkel. Maar Kaashuis Tromp ziet het ook wel zitten om een winkel in Woerden te openen. Nu die kaasliefhebbende ondernemer nog! Meer info lees je hier.

Winkels

Deze 11 winkels willen we graag hebben in Woerden

Het gaat goed met de winkels in Woerden. Onlangs opende woonwinkel Van Tuijl de deuren en er zijn he...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.