Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woerden zegt doei tegen plastic zakjes; vervang ze met deze Bee’s Wraps

Aangeboden door Kitchen2Table Woerden 1 mei 2019

Gebruik jij nog vaak plastic zakjes die je na één keer gebruiken in de prullenbak gooit? Ze zijn even handig om je boterhammen in te doen, maar dat weggooien is natuurlijk zonde. Steeds vaker zie je dat plastic wordt vervangen. En er is nu een superalternatief voor die plastic zakjes en folie; Bee’s Wraps. En die zijn gewoon te koop in Woerden.

Herbruikbare verpakking

Wat Bee’s Wraps nou precies zijn? Het is biologisch katoen dat is bewerkt met bijenwas, jojoba-olie en boomhars. En daarmee kun je van alles verpakken op een natuurlijke manier. Zoals je boterhammen, maar ook kaas, fruit of groente. De wraps zijn gemakkelijk schoon te maken met koud water en ze zijn herbruikbaar, tot wel een jaar lang!

‘Op deze manier heb je geen plastic folie of aluminiumfolie meer nodig’

Vliegen de deur uit

Bij Kitchen2Table in de Voorstraat vliegen de Bee’s Wraps de deur uit. “Sinds maart dit jaar hebben we de Bee’s Wraps pas in de winkel, maar we hebben er al veel van verkocht! De reacties van mensen zijn erg positief en ze vinden het perfect als vervanging voor al die plastic troep”, vertelt Astrid Voss van de winkel.

(Lees verder onder de foto’s)

Foto: Eco Warehouse
Foto: Eco Warehouse
Foto: Eco Warehouse
Foto: Eco Warehouse

Geen plastic zakje of folie meer nodig

Astrid heeft zelf ook goed ervaringen met de Bee’s Wraps. “Mijn man en ik verpakken iedere dag onze boterhammen in de Bee’s Wraps. En thuis ook voor het afdekken van producten in de koelkast, zoals een halve ui. Op deze manier heb je geen plastic folie of aluminiumfolie meer nodig. Even inpakken en het blijft vers en ook heel mooi: het ruikt niet. En het product is ook nog eens ecologisch verantwoord!”

De Bee’s Wraps zijn verkrijgbaar bij Kitchen2Table in de Voorstraat. Ze zijn er in verschillende formaten (small, medium en large).


Meer over Kitchen2Table Woerden ontdekken?

Kitchen2Table Woerden woonwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 9, Woerden

Bekijk meer:woonwinkels

adv.