5 x dit wil je weten over Balkan-restaurant Banja in Woerden

Aangeboden door Genieten bij Banja 7 februari 2019

Heerlijk uit eten in Woerden en genieten van Balkan-gerechten doe je bij Banja Gastvrij Genieten (voorheen Istra Anders). Het restaurant aan de Havenstraat dat ook wel bekendstaat als ‘de Joegoslaaf’ van Woerden straalt een en al gastvrijheid uit en je kunt er voor iedere gelegenheid terecht. Weten wat er allemaal nieuw is bij Banja? Of wat voor speciale avonden ze hebben? Lees dan snel verder:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Afhalen van heerlijke Balkan-gerechten

Banja Woerden
Foto: indebuurt Woerden

Heb jij een avondje geen zin om te koken? Wist jij dat je bij Banja ook eten kunt bestellen en af kunt halen? Dan kun jij gewoon thuis genieten van een heerlijk diner en lekkernijen uit de Balkan. Check hier het menu en bestel telefonisch via 0348-412442.

Valentijnsmenu op 14 februari

Valentijn banja woerden

Lekker romantisch uit eten met je lief op Valentijnsdag? Bij Banja is er een speciaal Valentijnsmenu voor twee personen. Met een voorgerecht van lekkere hapjes met smeersels. En als hoofdgerecht ‘Fantazie’ a la Banja. Dit is een schotel met verschillende soorten vlees met rijst, groente en aardappels of friet. Bij het toetje ga je helemaal je vingers aflikken, want je krijgt flensjes met ijs, vruchtjes en slagroom. Voor het speciale menu betaal je voor twee personen maar €69,50. Dat is inclusief twee drankjes per persoon.

Reserveer direct via 0348-412442.

Wat je ook kunt doen: verras jouw grote liefde met een dinerbon van Banja.

Uit eten en swingen tijdens de jazzavonden

Jazz
Foto: Unsplash

Bij Banja weten ze precies wat gezelligheid betekent. Daarom nodigen ze iedere vierde zondag van de maand een jazzband uit. Van 15.00 tot 18.00 uur treden de bands op en maken ze er een swingende middag van. En je krijgt tussendoor lekkere hapjes van het huis en op de drankjes zit geen extra toeslag. De entree is gratis en je kunt ook nog eens aanschuiven voor het diner. Tip: reserveer wel even, dan ben je altijd zeker van je plek.

Nieuwe menukaart

Menukaart Banja
Foto: indebuurt Woerden

Bij Banja zijn ze momenteel druk bezig met de nieuwe menukaart. Dus jij kunt binnenkort weer allerlei nieuwe gerechten proeven in het restaurant. En we kunnen al een tipje van de sluier oplichten. Het gerecht Punjena Pljeskavica staat op de kaart. Dit is Joegoslavisch gekruid biefstuk-tartaar gevuld met roomkaas. Heerlijk direct van de grill! Daarnaast is er een mooie selectie gemaakt van nieuwe wijnen die uit Servië komen. Aanrader!

Feestje of borrel?

Banja kerstdiner Woerden
Foto: Banja

Behalve heerlijk dineren, kun je bij Banja ook terecht voor feestjes, bruiloften en borrels. Ze maken graag een heel passend arrangement voor je. Bel Banja gerust om te vragen wat alle mogelijkheden zijn. Ze denken graag met je mee!

Wist je ook dat Banja sinds kort een Instagram-account heeft? Volg ze hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Genieten bij Banja Meer over Genieten bij Banja ontdekken?

Genieten bij Banja restaurants en horeca

Nu open16:00 - 00:00

Havenstraat 45, Woerden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Banja Woerden

Eten bij Banja: bron van weldaad, warmte en smakelijk eten

Het lijkt wel alsof de eigenaren van Banja iedereen al járen kennen, zo amicaal is de ontvangst van ...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.