Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uniek bierpakket: hier stel je het perfecte Sinterklaas- en kerstcadeau samen

Aangeboden door Bierloods22 14 november 2019

Met de feestdagen voor de deur is het weer tijd om na te denken over het ultieme cadeau. Bijvoorbeeld voor jouw vriend, vriendin, familielid of collega, maar het kan ook als relatiegeschenk. Je kunt een kant-en-klaar cadeaupakket scoren, maar je kunt ook zelf helemaal een Sinterklaas- of kerstpakket samenstellen. Een van die plekken waar je dat kunt doen is Bierloods22 in de Woerdense Voorstraat. Wij geven je drie tips om het perfecte cadeau samen te stellen.

1. Bepaal het budget

Wat wil je aan het Sinterklaas- of kerstcadeau uitgeven? Maak van te voren een budget en vertel dit aan Patrick en zijn collega’s in de winkel. Zo weet hij hoeveel bieren en lekkernijen er in jouw persoonlijke cadeaupakket of relatiegeschenk kunnen komen. En kan hij jou adviseren welke bieren er er qua prijs het best bij passen.

2. Welke speciaalbieren?

Van wat voor bieren houdt de persoon aan wie je het cadeau wilt geven? Is dat een frisse IPA of misschien wel een donker biertje zoals een bockbier of een dubbel? Bedenk alvast van te voren wat de de favoriete speciaalbieren zijn van de ontvanger van jouw pakket. Patrick en zijn team van Bierloods22 kunnen jou precies vertellen welke bieren lekker zijn én een speciaal verhaal hebben. Wist je dat er een speciaalbier is die alleen tijdens volle maan wordt gemaakt? In de winkel vind je meer dan 500 bieren uit veel verschillende landen.

3. Kies de lekkernijen

Je kunt het bij de speciaalbieren houden, maar bij Bierloods22 vind je ook diverse lekkernijen. Denk aan bijvoorbeeld kaas van Jacks Cheese. Er liggen verschillende varianten in de koeling. Maar ook kun je worst – gemaakt met bier – of overheerlijke chocolade bij het cadeau doen. Zo maak je er een ware bierproeverij van. En dat wil iedereen toch hebben!

Makkelijk en snel

Bezoek de winkel op Voorstraat 22, laat je adviseren en ga met het perfecte Sinterklaas- of kerstcadeau naar huis. Zo makkelijk is het. Extra tip: je kunt ook in de webshop (klik op onderstaande button) van Bierloods22 kijken en alvast goed voorbereidend werk doen. Ben je ook nog eens snel klaar! Of je gaat gewoon voor een kant-en-klaar pakket. Heel tof als cadeau of relatiegeschenk. Check ze maar in de Woerdense bierwinkel!


Meer over Bierloods22 ontdekken?

Bierloods22 cadeauwinkels

Gesloten11:00 - 19:00

Voorstraat 22, Woerden

Bekijk meer:cadeauwinkels

Lees ook:

Bockbieren Woerden

Deze bijzondere bockbieren moet je geproefd hebben (en gewoon verkrijgbaar in Woerden)

Als de herfst begint, dan heeft dat één groot voordeel: de tijd van de bockbieren is aangebroken! In...
kruidnoten ijs woerden

Lekker! Binnenkort vind je kruidnotenijs en chocoladebier in Woerden

In Woerden kun je op heel veel plekken allerlei lekkernijen voor Sinterklaas vinden. Voor chocolade ...

adv.