Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo vier je het leukste kinderfeestje in Woerden: ‘Makkelijk en betaalbaar’

Aangeboden door Superleukefeestjes 5 maart 2020

Een kinderfeestje organiseren kan heel veel tijd in beslag nemen. En dan wil je natuurlijk ook nog dat het een topfeest wordt. In Woerden hebben we de ideale oplossing voor jou gespot: de feestpakketten van Superleukefeestjes. Woerdense Annelies Visser vertelt hoe jij op een makkelijke en snelle manier een superleuk feestje kunt houden voor jouw kind.

“Voor een ouder is het ideaal als er voor een kinderfeestje zoveel mogelijk uit handen wordt genomen. Ik wil het voor de ouders mogelijkheid maken om thuis makkelijk en betaalbaar een feestje te houden”, vertelt Annelies. Ze is van oorsprong productontwerper en heeft al haar feestpakketten en inhoud zelf ontworpen.

Feestpakket huren

Annelies heeft feestpakketten die je kunt huren en kopen. “De huurpakketten zijn uitgebreider dan de verkooppakketten. In zo’n box vind je alles wat een feestje leuk maakt. Elk pakket heeft een eigen thema zoals dino’s, piraten, eenhoorns en elfen & feeën. Er zitten speciale uitnodigingen in om te versturen, verkleedkleding, knutsels, kleurplaten en héél veel spelletjes. De inhoud van de box past helemaal bij het thema.”

Ook zitten er onder andere vlaggetjes, versiering, bekertjes, bordjes en een tafelkleed in. “Voor de ouders zit er ook een draaiboek bij zodat ze precies weten wat ze moeten doen. Het enige wat je als ouder zelf nog moet halen is eten en drinken.” De feestboxen zijn speciaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Tip: op de site van Superleukefeestjes vind je allerlei gratis downloads, zoals een aftelkalender voor een verjaardag of een knutselblad.

Lees verder onder de foto’s.

Foto: Superleukefeestjes
Foto: Superleukefeestjes
Foto: Superleukefeestjes
Foto: Superleukefeestjes
Foto: Superleukefeestjes

Laserguns

Voor de iets oudere kinderen heeft Annelies ook iets heel tofs, namelijk een feestpakket met laserguns. “Dit pakket is net nieuw en zelfs volwassenen vinden dit erg leuk om te spelen. Er zitten laserguns, twee targets en een draaiboek in zodat je verschillende spellen ermee kunt spelen.”

Hoe het werkt

Jij bestelt heel eenvoudig via de website van Superleukefeestjes een feestpakket. Als je er eentje gaat huren kun je het pakket zelf in Woerden bij Annelies ophalen en je brengt het na gebruik weer terug. Annelies: “Van ouders hoor ik dat de pakketten heel compleet zijn en dat het al een feestje is om het allemaal uit te pakken. Tot nu heb ik alleen maar leuke reacties gehad!”

Binnenkort een kinderfeestje? Bekijk hier alle feestpakketten en de prijzen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Superleukefeestjes. Meer over Superleukefeestjes ontdekken?

Superleukefeestjes feestartikelen

GeopendHele dag

Schrijverspad 55, Woerden

Bekijk meer:feestartikelen

adv.