Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij: de bijzondere eerste verdieping van Grand Café Plein 7

Aangeboden door Grand Café Plein 7 15 juli 2019

Heb je altijd al willen weten hoe de eerste verdieping van Grand Café Plein 7 in Woerden eruitziet? Op deze verdieping zijn namelijk nog drie bijzondere ruimtes te vinden. En dat zijn niet zomaar ruimtes, want het ziet er prachtig uit en je kunt er van alles vieren. Of je nu een babyshower voor 20 personen wilt organiseren, een borrel met je vrienden of een brainstormsessie met een klein groepje wilt doen. De ruimtes zijn hier ideaal voor. Daarnaast is er de Grand Salon voor grotere feestjes zoals een bruiloft. Kijk zelf maar eens:

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Opkamer

Kleine ruimte huren Woerden
Foto: Plein 7

Wil je een kleine ruimte huren in Woerden? De Opkamer van Grand Café Plein 7 is perfect voor kleine gezelschappen. Denk aan een privé-diner, een high tea en een babyshower. Maar voor je werk kun je hier ook vergaderen of een brainstormsessie doen. Daarnaast kun je deze kamer ook als cursusruimte gebruiken of voor bijvoorbeeld het geven van workshops en trainingen. Er kunnen maximaal 14 personen in de Opkamer.

(Swipe naar links voor meer ruimtes)

Molen

Zaal huren binnenstad Woerden
Foto: Plein 7

Toch een iets grotere ruimte nodig voor meer mensen? In de ruimte Molen kunnen zo’n 25 personen plaatsnemen voor een gezellige high tea of een familiediner. Maar een vergadering of workshop kan net zo goed. Dat de ruimtes boven het Grand Café zijn, wordt door gasten als een pluspunt ervaren. Want alle lekkere hapjes komen direct uit de keuken. En je kunt daarnaast ook nog eens naborrelen op het terras. Ook leuk: je kijkt vanuit de ruimte Molen op de Petruskerk.

(Swipe naar links voor meer ruimtes)

Oliphant

Ruimte huren binnenstad Woerden
Foto: Plein 7

Wil je een borrel of diner organiseren in Woerden voor zo’n 50 mensen? Dat kan in de ruimte met de naam Oliphant. Superleuk om bijvoorbeeld je verjaardag of jubileum in deze ruimte te vieren.  De Oliphant heeft veel lichtinval en je kijkt uit op het Stadsmuseum. Het is ook mogelijk om deze ruimte te huren in combinatie met de Opkamer.

Zoek je een ruimte voor 200 mensen? Nou, dan zit je ook goed bij Grand Café Plein 7. Swipe dan maar naar links.

Grand Salon

Grote ruimte huren binnenstad Woerden
Foto: Plein 7

Bij Grand Café Plein 7 kun je een ruimte huren waar alles van a tot z voor je wordt geregeld. De grootste ruimte is de Grand Salon. Deze vind je op de begane grond en hier kun je een bruiloft of bedrijfsfeest vieren voor 200 personen. Wat ook ontzettend handig is, is dat parkeergarage Castellum om de hoek is en de locatie goed bereikbaar is. De Grand Salon heeft een eigen entree en er is een bar in de ruimte. Daarnaast heb je ook de beschikking over een geluidsset, beamer en een groot scherm. Ook voor grote bijeenkomsten en congressen dus zeer geschikt.

Meer info of ruimte huren?

Heb jij een ruimte nodig voor een groot feest? Of wil je lekker iets vieren met familie en vrienden? Laat je dan verrassen door de mooie ruimtes van Plein 7! Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen of vraag meer informatie via dit e-mailadres.


Meer over Grand Café Plein 7 ontdekken?

Grand Café Plein 7 restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 23:00

Kerkplein 7, Woerden 

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Eten bij Plein 7

Eten bij Grand Café Plein 7: midden in de stad genieten van gezelligheid en lekker eten

Als je door de binnenstad van Woerden loopt, dan ken je ongetwijfeld Grand Café Plein 7 wel. En ande...
Zaal locatie trouwen centrum Woerden Plein 7

Dit is waarom je in deze prachtige Grand Salon jouw bruiloft wilt vieren

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie voor jouw bruiloftsfeest in Woerden? Of naar een plek waar ...
Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.