Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ontspannen maar: met dit cadeau kalmeer je iedere Woerdenaar

Aangeboden door Yoga Point Woerden 11 december 2019

Tijdens de feestdagen worden er heel veel cadeaubonnen aan elkaar gegeven. Hartstikke leuk natuurlijk, maar vaak haal je dan even snel een bon voor hebbedingetjes. Geef daarom eens een bon voor een bijzondere ervaring. Iets waardoor jouw familielid of vriend rust en ontspanning krijgt. Want dat wil iedereen toch? Dat kan met de Woerdense cadeaubon voor yogalessen. I-de-aal!

Bij Loes McKenzie van Yoga Point Woerden kun je in de maand december zo’n speciale cadeaubon kopen. “Je kunt je vriend, partner, kind, familielid, collega of buurman/vrouw deze geven. Daarmee geef je een bon voor vijf of tien yogalessen bij Yoga Point Woerden, maar eigenlijk geef je ze rust, ontspanning, tijd voor zichzelf of tijd voor jullie samen.”

Yoga cadeaubon bestellen

De cadeaubonnen voor yogalessen kun je bestellen via dit e-mailadres of je kunt ze ophalen bij de yogastudio aan de Pompmolenlaan. Een cadeaubon voor vijf lessen kost €25,- en een tienrittenkaart is €50,-. De bonnen zijn geldig voor alle lessen die één punt kosten en de cadeaubonnen zijn tot en met 31 december 2020 te gebruiken.

Dit topcadeau kan gebruikt worden voor verschillende yogalessen bij Yoga Point. Bijvoorbeeld voor restorative yoga, Ashtanga yoga, yin yoga of Iyengar. De Woerdense yogastudio is zeven dagen per week open en er kunnen de hele dag lessen worden gevolgd.

Meer yogalessen in december

Yoga Point Woerden heeft een ruim aanbod aan yogalessen. Ook in december zijn er speciale lessen, bijvoorbeeld stoelyoga op 21 december van 13.30 tot 15.00 uur. Je kunt zelf een abonnement nemen bij Yoga Point of je betaalt eenmalig €10,-. Op dezelfde dag is er nog een bijzondere les, namelijk duo yoga. Je kunt van 15.30 tot 17.30 uur met je partner, vriend of vriendin een les volgen om elkaar beter te leren kennen. Op 22 december is er nog een kerstspecial: de Xmas yoga flow en meditatie. Zo ga jij helemaal ontspannen de kerstdagen in!


Lees ook:

Lessen Yoga Woerden

Hé Woerdenaar, welke yoga past bij jou? Doe de simpele test

Je hebt best wel veel verschillende soorten yoga, maar welke past nou bij jou? Aan de hand van de vo...
Yoga Point Woerden

Zo kom je van die herfstdip af: deze yogalessen kun je nu volgen in Woerden

Ben jij wel even toe aan ontspanning en rust in je lichaam? Doe dan eens een lesje yoga. In Woerden ...
Slim & Shape Yoga Woerden

Deze bijzondere yogalessen in Woerden wil je volgen

Hoe fijn is het als je je lekker in je vel voelt en geen last hebt van stress. Wil jij ook dit gevoe...


Meer over Yoga Point Woerden ontdekken?

Yoga Point Woerden


Geopend07:30 - 21:30

Pompmolenlaan 26, Woerden

adv.