Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze leuke dingen kun je doen dit weekend in Woerden

Door Redactie indebuurt Woerden 22 november 2019

Vrije dagen zijn top, vrije dagen in Woerden zijn nóg leuker. Want: tijd om leuke dingen te doen. En die zijn er genoeg. Dit kun je doen in Woerden in het weekend van 22, 23 en 24 november.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Pieetttttttttttttttttt

Foto: indebuurt Woerden

Ben je op zaterdag in de stad, dan kun je er gevoegelijk vanuit gaan dat je pieten tegenkomt. Want het is zaterdag Pieten-doe-dag. De pieten zijn druk met de voorbereidingen voor de Olympische Pieten-spelen, maar kunnen daar wel wat hulp bij gebruiken. Van 13.00 tot 16.00 uur zijn ze daar druk mee.  Aansluitend is er in de bieb van 17.00 tot 18.00 uur voorleesuurtje. Sint en pieten lezen dan voor.


Meer over Bibliotheek Woerden ontdekken?

Bibliotheek Woerden bibliotheken

Gesloten10:00 - 17:00

Meulmansweg 27, Woerden

Bekijk meer:bibliotheken

Pepernootduiken

Nog geen genoeg van alle sint en pieten-activiteiten? Op zondag 24 november is in recreatiecentrum H2O in Harmelen het Pietenparcours. Tussen 11.15 en 13.30 uur kunnen kinderen (mét A-diploma) het pietendiploma halen met pepernootduiken, het paard van Sint berijden, over het dak klimmen en nog veel meer.


Meer over Recreatiecentrum H2O Harmelen ontdekken?

Recreatiecentrum H2O Harmelen zwembaden

Gesloten07:45 - 13:30

De Uithof 1, Harmelen

Bekijk meer:zwembaden

Live vanuit de Pomp

Singer-songwriters uit het hele land komen wekelijks optreden bij RPL in het programma Podium 107.1. De 500ste aflevering van dit programma wordt zaterdag 23 november uitgezonden vanuit de Pompier. Zes artiesten komen langs om op te treden. En dat betekent dus dat jij lekker kunt genieten van livemuziek tijdens het drinken van je cappuccinootje of ander drankje.


Meer over Café de Pompier Woerden ontdekken?

Café de Pompier Woerden cafés

Gesloten10:00 - 02:30

Groenendaal 17, Woerden

Bekijk meer:cafés

Feest in de binnenstad

Foto: Erik van den Heuvel

Heb je de feestverlichting al zien hangen in de stad. Sowieso daarom al een goed idee om lekker eropuit te gaan en in Woerden city  te wandelen. En weet dan ook dit: Van Tuijl Meubels is jarig. Om het tweejarige bestaan te vieren staat er bij de winkel in de Rijnstraat zaterdag een barista. En buurman Karit zorgt voor lekkers…

Crea voor KiKa

Een heel jaar is er gewerkt aan zelfgemaakt moois als quilts, mutsen, kerstdecoraties en meer. Al die dingen worden zaterdag verkocht in Dorpshuis Harmelen. De opbrengst is voor KiKa. Je kunt daar dus langsgaan en snuffelen tussen alles wat gemaakt is, maar je kunt er ook een lekker bakkie drinken en kinderen kunnen knutselen. Tussen 10.00 en 16.00 uur in Dorpshuis Harmelen.

Nieuwsbrief

We willen je graag op de hoogte houden van alle leuke verhalen uit Woerden. Maar iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur. Kies daarom de nieuwsbrief variant(en) die het beste bij jou past en wij zorgen dat je niets meer mist!
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.