Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x dit kun je doen in Woerden dit weekend

Door Jurgen Rupschus 21 februari 2020

Weekend! We kijken er vast allemaal weer naar uit. Heb jij al plannen gemaakt? Hou er rekening mee dat het best hard kan waaien en dat het gaat regenen. Maar dat neemt niet weg dat je allemaal leuke dingen kunt doen in Woerden. Dit kun je doen in het weekend van 22 en 23 februari 2020.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Feestmaal voor vogels

Het klinkt als een boek van George R.R. Martin, maar dat is het totaal niet. Jij kunt echt lekkernijen voor de vogels maken op zondag 23 februari van 13.00 tot 15.30 uur. Bij het NME aan de Kievitstraat. De vogels zijn weer druk bezig met nestjes en die extra energie kunnen ze goed gebruiken. Deze activiteit is ook heel leuk voor de kinderen.

Optochten carnaval kijken

Het is carnavalsweekend en in onze regio wordt dat groots gevierd in Harmelen, Montfoort en Oudewater. Hopelijk is het weer geen spelbreker, zo niet, dan kun je deze optochten gaan bekijken op zaterdag en zondag.

Carnaval 2020 vieren: dat kan bij deze optochten in Harmelen, Montfoort en Oudewater

Carnaval 2020 vieren in de provincie Utrecht? Dat kan in het weekend van 22 en 23 februari bijvoorbe...

Jazz bij Banja

Voor de jazzliefhebber is er in Woerden ook iets leuks: je kunt lekker naar een jazzband gaan luisteren bij Banja aan de Havenstraat. Dat doe je komende zondag 23 februari tussen 15.00 en 18.00 uur. Toegang is gratis.

Vliegtuigfanaten opgelet

Ben jij helemaal verzot op modelvliegtuigen? Dan moet je komende zondag 23 februari tussen 11.00 en 13.00 uur bij Rietveld 51 zijn. Daar is een garagesale. Je vindt er complete vliegtuigen, zwevers en retro toestellen. Maar ook tekeningen en laders met voedingen. De koffie staat klaar!


 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.