Exclusieve voorpremière Yesterday in Woerden met livemuziek

Aangeboden door Bioscoop AnnexCinema 14 juni 2019

Naar de bioscoop gaan is sowieso één van de leukste dingen om te doen in Woerden. En nu hebben ze bij AnnexCinema iets nieuws bedacht om het nóg leuker te maken. En geloof ons, daar wil jij bij zijn! Op woensdag 26 juni 2019 gaat er namelijk een nieuwe film in de voorpremière met muziek van The Beatles. En in het pand van de bioscoop wordt er voorafgaand de film en tijdens de pauze livemuziek gespeeld. Nogmaals: Wil. Je. Bij. Zijn!

Voor de Movie&Music-avond bij AnnexCinema mag je je dansschoenen uit de kast halen. Het wordt een gezellige avond en bij binnenkomst word jij direct getrakteerd op een welkomstdrankje.

Over de film

De film die in Woerden in voorpremière gaat is Yesterday. In de film spelen onder andere Lily James, Ed Sheeran en Himesh Patel. Deze laatste acteur speelt Jack. Na een ongeluk is hij nog de enige persoon in de wereld die de liedjes van The Beatles kent. En ja, wat doe je dan? Yesterday is een film van de makers en bedenkers van Love Actually, Notting Hill, Slumdog Millionaire en Trainspotting. Check ook onderstaande trailer van de nieuwe film.

(Lees verder onder de trailer)

Waar, wanneer en kaartjes

Wil jij bij deze exclusieve voorpremière van Yesterday zijn? Zet dan meteen woensdag 26 juni in je agenda. Het programma start om 19.30 en een kaartje kost €12,50. Jouw ticket koop je bij de kassa (reserveren is niet mogelijk) of koop je hier via iDEAL:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bioscoop AnnexCinema. Meer over Bioscoop AnnexCinema ontdekken?

Bioscoop AnnexCinema bioscopen

Nu gesloten12:30 - 21:30

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Rosmolenlaan 1, Woerden

Bekijk meer:bioscopen

Lees ook:

AnnexCinema

5 x dit weet je nog niet over AnnexCinema

Wat veel mensen zo tof vinden aan Woerden? Dat we gewoon onze eigen bioscoop hebben. AnnexCinema is ...

adv.