Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Secret escape met familie of collega’s: borrelen, workshops en brunchen doe je bij De Blauwe Meije

Aangeboden door Buitenplaats de Blauwe Meije 3 september 2020

In het najaar wil jij natuurlijk allemaal leuke dingen gaan doen. Misschien zoek jij op dit moment een plek om met jouw familie of collega’s een borrel, brunch of teambuilding te doen. Dé plek waar je echt eens moet zijn geweest is buitenplaats De Blauwe Meije. Daar geniet je van Holland op zijn mooist. Daarnaast kun je er een bootje huren en varen naar de Nieuwkoopse Plassen en sinds kort kun je er kajaks huren.

Een extra reden om De Blauwe Meije te bezoeken: de buitenplaats bestaat tien jaar! Zolang het mooie weer aanhoudt, kun jij er nog met een groep of gezin heen voor een leuk uitje met een boot, kano of kajak. De Meije ligt in het westen van de gemeente Woerden en is een ideale tussenstop tijdens een wandel- of fietstocht. Tijdens deze stop kun je kijken bij een expositie van een natuurfotograaf en een schilder uit hometown De Meije.

Borrel, brunch of teambuilding voor bedrijven

Bij De Blauwe Meije kun je ook genieten van een brunch of een zakelijke borrel met een kleine groep. “Na een lange tijd thuiswerken, is het voor velen weer fijn om elkaar in het echt te zien en spreken. Dat kan op onze locatie coronaproof. Of je nu een teambuilding, workshop of een zakelijke borrel wilt doen, het kan hier allemaal. Ik hoor van andere bedrijven dat ze de privacy van de Blauwe Meije altijd erg waarderen, ze noemen het ook wel een secret escape“, zegt Rebecca de Boer van de Blauwe Meije.

Tekst gaat verder onder de foto.

brunch borrel blauwe meije bedrijven
Foto: Buitenplaats De Blauwe Meije

Toffe workshops

“We hebben hier een mooie ruimte waar diverse workshops worden gegeven. Laatst hadden we hier een groep docenten die een djembe-workshop deden. Maar kleinschalige groepen kunnen daarnaast kiezen voor bijvoorbeeld een workshop cartoon- of striptekenen. Zo leer je elkaar tekenen en je leert elkaar nóg beter kennen. Het is daarnaast heel bijzonder omdat we een buitenruimte hebben, waar de workshops gegeven kunnen worden.”

Borreluurtje en high tea

Als je van borrelen houdt, bestel dan eens een kaasplankje met kazen uit de regio. Daar krijg je een biologische wijn of een lokaal biertje bij. Maar ook de high tea van de Blauwe Meije is voortreffelijk; genieten van allerlei zelfgemaakte lekkernijen. Leuk weetje: de jams en chutneys worden op de buitenplaats gemaakt. In september zijn het de Appeltaartweken. Op vertoon van jouw ANWB-pas, krijg je korting op de huisgemaakte appeltaart.

Arrangementen

“Samen met regionale partners bieden we verschillende arrangementen aan. Zo kun je een bij de VVV in Woerden een e-chopper huren en vervolgens bij ons een lunch eten. Je hebt dan de keuze uit tosti’s, pannenkoeken en uitsmijters van eieren van onze scharrelkippen. En bij het vertrek geven we water en fruit voor onderweg mee. Zo werken we ook samen met de VVV in Bodegraven. Veel gezinnen en families huren daar een loopfiets en komen hier eten.”

Kortom: een bezoek aan buitenplaats De Blauwe Meije laat zien waar het Groene Hart voor staat: rust, natuur, bloemrijke weilanden, water en heerlijke streekproducten. De perfecte plek voor een uitje, maar ook om een workshop te doen of te genieten van kunst.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Buitenplaats de Blauwe Meije. Meer over Buitenplaats de Blauwe Meije ontdekken?

Buitenplaats de Blauwe Meije bed en breakfasts

Gesloten08:00 - 23:00

Meije 300, Zegveld

Bekijk meer:bed en breakfasts

adv.