Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Popronde 2019 in Woerden: de locaties, de line-up, het programma en meer

Door Sylvia Vos 9 augustus 2019

Popronde Woerden 2019: dat zijn 32 acts die 40 optredens doen op 15 locaties. En voor jou is het helemaal gratis om bij te wonen. Tof toch? Dit jaar is de tweede editie van Popronde in Woerden en wel op zondag 29 september 2019. We zetten voor je op een rijtje waar je daarover wilt weten, van de artiesten die komen tot de tijden en de locaties. En zien we daar nou de naam Joan Franka op het programma staan?! 

Zondag 29 september 2019

Het grootste rondreizende festival van Nederland, Popronde dus, komt langs 41 steden. En Woerden is op zondag 29 september 2019 aan de beurt.

(Nieuwe) locaties

Victoria / Arie, Bij Petrus, Bistronoom, De Pompier, Van Rossum, ’t Bierhuys,, BRUIN, De Barbier en de Bibliotheek waren in 2018 tijdens de eerste editie ook al van de partij. Dit jaar komen daar deze locaties nieuw bij: Stadsmuseum, Gare Pompidou, Studio RPL FM, Theater Het Klooster, Rie Theater en VVV/Cheese-experience.

Artiesten / line-up

Ben Forte, Hypergoods, Simon Keats, Aslaug, Jade PraiZe, Laura, The Vices, Merijn, Aidan & the Wild, Wolf & Moon, Joan Franka, Merel Sophie, Muddy Grease, Gumbo Kings, Nmbrs, Lo-Fi Le-Vi, Maxine, Sarah & Julia, Gian, Leonard Luka, Haris, Destructive Penguins, Get Jealous, Paracetamøl, Baer Traa, Hytes, Suzy V, Electric Company, Tessel, Bongloard, The Beatnik en Three Little Clouds. Allemaal opkomende Nederlands talenten die op zondag 29 september in Woerden komen optreden.

En ja daar staat dus Joan Franka tussen, de Rotterdamse zangeres die in 2012 meedeed aan het Songfestival en nogal wat opmerkingen kreeg over haar indianentooi.

Tijden

Om 13.00 uur start het programma van Popronde Woerden met een previewoptreden van Ben Forte in de Cheese Experience/VVV en met een radiosessie van Hypergoods in de studio van RPLFM. Om 13.30 uur is de officiële opening door wethouder van cultuur George Becht in de Vroedschapszaal van het Stadsmuseum. Aansluitend geeft Simon Keats daar een previewoptreden.

Afterparty in de Pomp

Vanaf 21.00 uur is De Pompier de plek waar de afterparty losbarst met de ontzettend dansbare en funky band Three Little Clouds. Het gehele programma met de tijden van de optredens is te vinden op de website: www.popronde.nl/woerden

Lees ook:

Popronde Woerden en City Karting 2018 in beeld gebracht; dit zijn de foto’s!

Liefhebbers van leuke dingen doen konden hun hart ophalen dit weekend in Woerden, want er was bijzon...
Popronde 2018 Woerden

Yes! Popronde komt voor de tweede keer ooit naar Woerden

Mark van Leeuwen had vorig jaar voor Woerden een mooie primeur: het was hem na jaren lobbyen gelukt ...
Popronde 2018 Woerden

Een rondje Popronde Woerden 2018: zo ziet dat eruit (video)

Wat een muzikaal feestje is het vandaag (30 september)! De binnenstad is even een groot poppodium. O...
Cookhouse tijdens Popronde 2017 in Cafeetje Heeeurlijk in Gouda.

Supertof! Reizend festival Popronde komt naar Woerden

Heel veel (gratis!) optredens van steengoede Nederlandse bands; daarvan kun je op 30 september genie...

Meer over

Doen

adv.