Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het leukste uitje in de meivakantie: ga naar de Lenteboerderij in Kamerik!

Aangeboden door Boerderij de Boerinn 18 april 2019

Weet jij al wat je gaat doen deze meivakantie? Het leukste uitje voor kinderen én (groot)ouders vind je namelijk lekker in de buurt. Van ponyrijden, een mini-insectenhotel timmeren en bellen blazen tot heel veel dieren van dichtbij bekijken. Daarvoor moet je op 2, 3 en 4 mei op de Lenteboerderij bij Boerderij de Boerinn zijn!

Meer dan 15 activiteiten

De velden staan weer in bloei en de lammetjes springen vrolijk rond in de weilanden. Het is weer Lenteboerderij! En iedereen is welkom om alle dieren te bezoeken. En er zijn ook dit jaar weer heel veel activiteiten. Zoals een skelterbaan, rondleidingen en workshops. De kinderen kunnen springen op het springkussen, geschminkt worden of kanovaren. Liever dansen? Kan ook! Tijdens de show van Lenny de Vos mogen de voetjes van de vloer. En om de dag helemaal onvergetelijk te maken, neem je samen met je (klein)kind een foto in de photobooth.

Psst, handig weetje: parkeren bij Boerderij de Boerinn is gratis!

Lachen, gieren, dieren!

Voor de kids is het supertof om al die lammetjes en kalfjes te zien. Maar op de Lenteboerderij zijn natuurlijk nog veel meer dieren. Misschien mogen de kinderen zelfs het hok in (onder toezicht natuurlijk) van de schapen, cavia’s, (reuze)konijnen en de mini-varkens.

En voor de ouders?

En mag je als ouders alleen maar toekijken en de jassen vasthouden? Zeker niet! Je kunt archery tag proberen en kijken hoe goed je bent met de ‘pijl’ en boog. Daarnaast zijn er presentaties van Mevrouw Maan! Deze gaan over tijd voor jezelf en aandacht voor de kinderen.

Foodplein

Op zo’n dag krijg je natuurlijk trek. Op het foodplein op de Lenteboerderij vind je een poffertjeskraam, een barista en kun je lekkere hamburgers bestellen. Zo komen jullie de dag wel door! Verzamel dus de hele familie en al je vrienden en kom gezellig naar de Lenteboerderij van Boerderij de Boerinn!

Good to know

Nog even wat handige informatie: op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 mei is de Lenteboerderij van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Het adres is Mijzijde 6 te Kamerik en er is voldoende plek om te parkeren (ook voor de fiets). Tickets zijn online verkrijgbaar voor €5,50 (met groepskorting). Aan de deur kost een kaartje €6,00 per stuk.

Voor kaartjes en nog meer informatie over dit gezellige familie-uitje kijk je hier.


Meer over Boerderij de Boerinn ontdekken?

Boerderij de Boerinn entertainment

Gesloten09:00 - 18:00

Mijzijde 6, Kamerik

Bekijk meer:entertainment

Lees ook:

Bedrijfsfeest Boerderij de Boerinn

Deze toffe feestjes kun je allemaal vieren bij Boerderij de Boerinn

Ben je op zoek naar dé feestlocatie van Woerden en omstreken? Dan moet je zeker weten bij Boerderij ...

adv.