Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

‘Kinder’dromen komen uit! Er is een NK Plassen stampen en jij kunt meedoen

Door Kirsten Bliekendaal 26 november 2020

Laten we eerlijk zijn: iedereen is stiekem toch dol op het stampen in plassen? Geef je over aan de verleiding en je kunt er nog prijzen mee winnen ook! Staatsbosbeheer heeft namelijk het NK Plassen Stampen in het leven geroepen. Iedereen kan meedoen, tenslotte zijn we nooit te oud voor een potje stampen! Dit is hoe het werkt:

De hele maand november kan iedereen, jong en oud, meedoen aan het allereerste NK Plassen Stampen van Staatsbosbeheer. Om kans te maken op de nationale titel kijkt de jury naar stampskills, enthousiasme, spetterbereik en creativiteit. Wacht dus even een goede regenbui af en zoek een plas op in Woerden. Of leef je uit in de Cattenbroekerplas. Film je stampmoves en deel de video op social media met de hashtag #NKPlassenStampen, of deel ‘m onder deze Facebookpost.

 

Prijzen

Ervaringsdeskundige én enig jurylid is boswachter Tim Hogenbosch. Hij kiest op 30 november uit alle inzendingen de winnaar. De hoofdprijs is een middag coronaproof op pad met boswachter Tim, een regenpak en waterdichte schoenen en het boek ‘Tim de kleine boswachter’. De tweede en derde prijswinnaar worden ook beloond met het boek ‘Tim de kleine boswachter’.

Wij zijn benieuwd waar jij de beste plassen in Woerden vindt.

Lees meer

Regen Pompmolenlaan

‘Lekker’ stampen in de plassen! Alle straten in Woerden krijgen een label voor extreem weer

Kan jij bijna de voordeur uit zwemmen na een flinke regenbui? Dan mag jij waarschijnlijk een 'E'  vo...

Top actie! Brownies & downieS verrast met nieuwe bakfiets

Toch nog schaatsen! Boerderij de Boerinn heeft een ijsbaan aangelegd

adv.