Groot feest bij Vallen Mode dit weekend: 5 redenen waarom je erbij moet zijn

Aangeboden door Vallen Mode Fashion & Lifestyle 22 maart 2018

Vallen Mode in Harmelen bestaat 60 jaar. Dat gaan ze lekker groots vieren komend weekend (24 en 25 maart). En daar is iedereen voor uitgenodigd. Zo’n leuk feestje, dat wil je echt niet missen! Lees maar wat er allemaal voor leuks te doen is in de Kalverstraat:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis scheerbeurt van een echte barber

Brooklyn barber
Foto: Brooklyn Barber

Barbers Marcel en Sjoerd van Brooklyn Barber staan komend weekend voor je klaar om je te scheren. Dan loop jij er zo meteen weer lekker fris bij. En ze doen dit ook nog eens helemaal gratis. Nice!

Drankje laten mixen bij de Gin Tonic-bar

Gin and tonic ijs aanbieding
Foto: ANP

Kledingmerk Dstrezzed is van alle markten thuis. Want zij sturen hun Gin Tonic-bar naar de Kalverstraat in Harmelen toe op zondag 25 maart. Barkeeper Brent mixt hier tussen 13.00 en 17.00 uur gratis de drankjes en… hij verloot ook nog eens twee katoenen Chino-broeken van Dstrezzed.

Maker van Pig & Hen-armbanden komt langs

Armband Pig en Hen
Foto: Pig & Hen

Pig & Hen maakt superfijne armbanden op maat voor mannen. Ze zijn verkrijgbaar in veel kleuren en maten, maar dit weekend maken ze zo’n armband helemaal én ter plekke op maat. En je mag ook nog zeggen welke kleur het mag worden. Een unieke armband dus! Pig & Hen is aanwezig op 24 maart van 09.30 tot 17.00 uur.

Workshop visagie en SkinCare-verwennerij

Visagie workshop
Foto: Unsplash

Leer hoe je de sterke kanten van een gezicht naar voren brengt tijdens de workshop visagie op 24 maart. Een expert vertelt jou alle ins en outs van make-up en hoe je dit het beste aanbrengt op een gezicht. Laat je je liever verwennen? Nou, dat kan! Want op 25 maart komt Esther van SkinCare langs en laat je helemaal tot rust komen. Heerlijk toch?

Modeshow, springkussen, korting en many more

Kleding NZA merk
Foto: NZA

De laatste modetrends voor mannen en vrouwen spot je ook dit weekend bij Vallen Mode. Want die check je tijdens één van de drie modeshows; om 11.00, 13.00 en 15.00 uur op 24 maart. Dus je kunt ze bijna niet missen. Je brengt je kind even naar het springkussen, drankje van de Gin Tonic-bar en popcorn erbij en genieten maar! O ja, en vergeet niet een herinnering te maken van deze geweldige dag in de photobooth.

Als je direct gaat shoppen, vergeet dan die lekkere kortingen niet. Die vind je in de Celebration Paper die je hebt gekregen bij de Woerdense Courant. Hiermee krijg je €20,- korting op kleding (er is één cheque voor mannen en één voor de dames). Heb je de Celebration Paper niet in de bus gehad? Vraag er dan naar in de winkel of bekijk ‘em hier.

Het grote feest van Vallen Mode is dit weekend al, op zaterdag 24 maart (09.30-17.00 uur) en zondag 25 maart (13.00-17.00 uur). Locatie: de Kalverstraat in Harmelen. Ook handig om te weten: parkeren is gratis.

Vallen Mode Fashion & Lifestyle kledingwinkels

Nu gesloten09:30 - 17:00

Kalverstraat 2-8, Harmelen

Bekijk meer:kledingwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.