Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Woerden

Aangeboden door FÏNLEY 28 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Woerden. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Schaatsen op de ijsbaan

Foto: indebuurt Woerden

Yes! De ijsbaan is weer te vinden op het Kerkplein. Daar kun jij jouw toffe schaatsmoves laten zien. Bel meteen even je vrienden of familie en ga lekker op zondag vrijschaatsen in Woerden. Op zondag 10 en 17 december kun je schaatsen van 15.00 tot 17.30 uur. Op zondag 22 december kan dat van 12.30 tot 17.00 uur.

Even bijkomen op een gezellige plek

finley zondag doen in woerden
©Yourlittleblackbook.me

Even bijkomen van het shoppen of van het schaatsen? Dan kun je doen bij Bij Petrus aan de Kazerne. Samen met je vrienden of familie kun je gezellig borrelen op deze plek. Bij Petrus schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een klein bittertje. Je kunt kiezen uit de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale. Borrelplankje erbij en genieten maar!

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Shoppen maar!

Kersttrein Winterfair
Foto: Winterfair Woerden

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat jij ongetwijfeld al cadeautjes aan het verzamelen bent. In de Woerdense binnenstad zijn er in december extra koopzondagen en kun jij in de weekend jouw cadeau laten inpakken door professionele inpakkers op de hoek van de Kruisstraat en Rijnstraat. Man, dat wordt het beste cadeau ooit!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.