Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Woerden

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maanden kunt doen in Woerden. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Shoppen maar

Voorstraat woerden winkelen
Foto: indebuurt Woerden

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat jij ongetwijfeld al cadeautjes aan het verzamelen bent. In de Woerdense binnenstad is er op zondag 24 november een koopzondag. En dat betekent dat er meer winkels open zijn dan op een normale zondag. Kun jij mooi nog wat toffe cadeautjes in huis halen.

Borrel in de stad

finley
Foto: FÏNLEY

En wil je lekker bijkomen van het shoppen of wandelen? Dan kun je bijvoorbeeld naar Bij Petrus aan de Kazerne. Samen met je vrienden of familie kun je gezellig borrelen op deze plek. Bij Petrus schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een klein bittertje. Je kunt kiezen uit de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale. Borrelplankje erbij en wat wil je nog meer?

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Heerlijk wandelen

Herfst wandelen vlak bij Woerden
Foto: Pixabay

Ook fijn: ga lekker wandelen! Er is zoveel moois te zien in de stad en omgeving. Je kunt bijvoorbeeld één van deze wandelroutes doen met je familie of vrienden.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.