Festivalmuziek van Summerlake ontvluchten? Dit zijn je opties

Door Sylvia Vos 16 september 2017

Ja, wíj vinden Summerlake dan wel een supervet feest, en velen met ons, maar dat geldt niet voor iedereen. Hé, smaken verschillen en dat is helemaal prima. Voor wie vandaag liever de rust een beetje opzoekt, hebben wij dit handige lijstje gemaakt. Zomaar wat opties wat meer rust op te zoeken.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Sttttttt, ik kijk film!

Bioscoop
Foto: Alexas foto’s / Pixabay

Een filmpje pakken is eigenlijk áltijd wel een goed idee. In onze Annex is van alles te zien zaterdag. Griezelen van clown It, genieten van Woerdens succes met 100% Coco of smullen van Ryan Reynolds in The Hitmans Bodyguard. En er is nog veel meer. Wist je trouwens dat je heel veel korting kunt krijgen op je bioscoopkaartje, dankzij deze actie? Oké, dat geldt niet voor de zaterdagen, maar dan ga je deze week toch gewoon nog een keer. Naar de bioscoop gaan kun je niet vaak genoeg doen, nietwaar?


Meer over Bioscoop AnnexCinema ontdekken?

Bioscoop AnnexCinema bioscopen

Gesloten10:00 - 21:00

Rosmolenlaan 1, Woerden

Bekijk meer:bioscopen

Kleurtje op de muren

schilderen huiskamer muren verf
Foto: Pixabay

Zet een lekker muziekje aan in je huis, je éigen muziek welteverstaan en geen stampende house, en pak de verfroller ter hand. Hoe leuk is het om je muur in de woonkamer eens een ander kleurtje te geven? Wij zien alleen maar voordelen. Én je bent lekker bezig én als je klaar bent lijkt het wel of je een nieuw huis bewoond. Bij Gamma Woerden krijg je momenteel 30% korting op alle muurverf  en ook bij Praxis gelden op dit moment allerlei kortingsacties op verf. Wij hebben ons laten wijsmaken dat warme kleuren als bruin en terracotta helemaal van nu zijn. En groen. Groen is het helemaal!


Meer over Gamma Woerden ontdekken?

Gamma Woerden bouwmarkten

Gesloten12:00 - 17:00

Molenvlietbaan 8, Woerden

Bekijk meer:bouwmarkten

Meer over Praxis Woerden ontdekken?

Praxis Woerden bouwmarkten

Gesloten12:00 - 17:00

Finse Golf 10A, Woerden

Bekijk meer:bouwmarkten

Klassieke klanken

Klassieke muziek violen concert
Foto: Larisa Birta op Unsplash

Zaterdagavond is er een bijzonder Prinsenconcert in de Opstandingskerk vanwege het waterliniefestival. Over de Oude Hollandse waterlinie en de plannen om daar iets mee te doen vertelde Martien Bakhuizen eerder al van alles.

De tijden van Willem III herleven tijdens dit concert. Toen wás er nog helemaal geen housemuziek. Jij kunt zaterdagavond om 20.00 uur luisteren naar klassieke werken, gespeeld door Orkest van het Groene Hart samen met het Alphense koor Vocamuze. Zwijmel jij al helemaal weg bij het horen van namen als Händel, Bach en Vivaldi. Dan is de Opstandingskerk voor jou dé place to be zaterdagavond. Kaarten kosten €15,- voor volwassenen.

Sprookjeswereld

Lichtjesavond Slot Zuylen Utrecht

Ken je het Utrechtse Slot Zuylen? Als je het niet kent, dan is het sowieso een aanrader om eens te bezoeken. Want: prachtig. Ken je het al wel, dan nog heb je een goede reden om er zaterdag naar toe te gaan, want er is lichtjesavond. Je kunt er binnen kijken zonder gids, iets dat normaal niet kan. En in de tuin zorgen tachtig lichtgevende bloemen en een zeven meter hoge ‘Glowtree’ voor een sprookjesachtige sfeer. De lichtjesavond is tussen 19.30 en 22.00 uur. Entree is €5,- voor volwassenen en €2,50 voor kinderen. Met een museumjaarkaart kun je gratis naar binnen.

Smakelijke avond

Restaurants die open zijn op maandag

Heb jij een goede reden nodig om uit eten te gaan? Vast niet,  maar voor het geval dat: het is bijna herfst, je salaris wordt bijna gestort, de vakantie is écht voorbij… Hoe dan ook, uit eten dus, zaterdag, goed idee! Kijk eens naar deze Woerdense Iens-toppers of er iets van je gading bij zit. Aan het einde van je salaris met nog een stukje maand over? Ook onder de €15 euro kun je prima uit eten in ons mooie Woerden.

Goede-stille-morgen

Yoga zen balans rust
Foto: Unsplash / Dominik Wycislo

Wél naar Summerlake en pas zondag behoefte aan stilte en bezinning? Bij de yogawerkplaats kun je zondag eerst een ontspannen yogalesje volgen en daarna nog aanschuiven voor een ayurvedische lunch. Daarmee kom je vast weer helemaal in balans. De workshop is van 10.00 tot 11.30 uur en de lunch van 11.45 tot 13.15 uur. Kosten: €35,-. Wel even aanmelden.


Meer over De Yogawerkplaats ontdekken?

De Yogawerkplaats Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

, Woerden

Bekijk meer:Permanent gesloten
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.