Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even iets anders doen tijdens Sinterklaas? Je kunt zonnen voor maar 5 euro in Woerden

Aangeboden door Sunclub Allure 16 november 2019

Niet alleen de Sint geeft cadeautjes weg, ook Sunclub Allure in Woerden doet mee. Op 5 december kun je maar voor €5,- zonnen. Ideaal om nog even een kleurtje mee te pakken. Leuk cadeautje toch?

De zonnestudio in Molenvliet is van 09.00 tot 21.00 uur geopend. Lijkt deze toffe actie jou wel wat? Het enige wat je moet doen is even online reserveren. Daar hebben ze bij Sunclub Allure een heel handig systeem voor.

Gratis analyse van huid

Ben je nieuw bij Sunclub Allure? Dan krijg je eerst een analyse van je huidtype. Dit is helemaal gratis. Door de analyse zien de consulenten van de zonnestudio direct welke zonnebank en bruiningsversneller geschikt is voor jouw huid en hoelang een zonnebanksessie mag duren.

Online reserveren

De zonnestudio heeft een fijn online reserveringssysteem. Jij kunt kiezen uit de verschillende Ergoline-zonnebanken, kiest de dag en tijdstip wanneer jij wilt zonnen, je betaalt met iDeal en klaar. En dan zit jij met een mooi kleurtje bij het kerstdiner of oudejaarsfeestje. Online reserveren doe je hier!

Ook nog eens heel handig: parkeren bij Sunclub Allure is gratis. En als je even moeten wachten, krijg je gratis een kopje bonenkoffie of thee.


Meer over Sunclub Allure ontdekken?

Sunclub Allure zonnebankstudio's

Gesloten09:00 - 21:00

Molenvlietbrink 252, Woerden

Bekijk meer:zonnebankstudio's

adv.