Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze toffe feestjes kun je allemaal vieren bij Boerderij de Boerinn

Aangeboden door Boerderij de Boerinn 9 februari 2019

Ben je op zoek naar dé feestlocatie van Woerden en omstreken? Dan moet je zeker weten bij Boerderij de Boerinn zijn. Je kunt er gratis parkeren en op de locatie is van alles te doen om er een onvergetelijke dag of avond van te maken. Deze feestjes kun je er allemaal vieren:

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Trouwfeest

Trouwfeest Boerderij de Boerinn
Foto: Boerderij de Boerinn

Trouwen bij Boerderij de Boerinn? De mogelijkheden voor de mooiste dag in je leven op deze locatie zijn eindeloos! En deze locatie is ook een officiële trouwlocatie in de gemeente Woerden. Denk bijvoorbeeld aan een geweldige backyard wedding in het Grechthuis. Vanuit deze luxe ruimte met terras heb je een prachtig uitzicht over de weilanden en landerijen. Wat lampionnen met sfeerlicht erbij en feesten maar!

Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd op de feestelijke dag. Denk aan een kaasplankje met olijven of een bittergarnituur en mini-wraps. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk en alles kan op maat worden gemaakt. Glaasje prosecco erbij en proost!

Meer weten? Check hier meer info.

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest Boerderij de Boerinn
Foto: Boerderij de Boerinn

Zoek je de perfecte plek voor een bedrijfsfeest? Picture this: eerst even vergaderen in 1 van de vele mooi ruimtes op de locatie. Hierna een teambuilding doen zoals schapendrijven, de escape room of de polderchallenge. En vervolgens door naar het Karnhuis waar je dat supervette bedrijfsfeest kunt houden. Een feest om nooit te vergeten.

In de lente en zomer is buiten natuurlijk helemaal een goed idee!

Meer weten? Check hier meer info.

Familiefeest

Familiefeest Boerderij de Boerinn
Foto: Boerderij de Boerinn

Heb je een jubileum of verjaardag te vieren? Dan doen veel families al jarenlang bij Boerderij de Boerinn. Door alle activiteiten die er te doen zijn op de locatie, kun je er meteen een fantastische familiedag van maken. Het grote feest vier je bijvoorbeeld in de Grondlegger of het Zomerhuis (check hier meer ruimtes). Je hebt de keuze uit diverse arrangementen met veel verschillende hapjes en drankjes en sinds kort heeft Boerderij de Boerinn ook een lunchkaart.

Natuurlijk kun je ook met hele familie gaan poldersporten. Heel leuk: op dit moment is Boerderij de Boerinn bezig om het poldersporten te vernieuwen. Dat betekent zo meteen nóg meer plezier in de weilanden! Lees hier meer over poldersport.

Meer weten? Check hier meer info.

Vrijgezellenfeest organiseren?

Vrijgezellenfeest organiseren Boerderij de Boerinn
Foto: Boerderij de Boerinn

Ben je op zoek naar ideeën voor een vrijgezellenfeest? Of dat nu voor mannen of vrouwen is, bij Boerderij de Boerinn is er voor iedereen een leuk vrijgezellenfeest te vieren. Er zijn verschillende arrangementen en activiteiten zoals poldersporten, de Break-In Box, en een escape room. Of ga lekker op elkaar schieten met archery tag.

Meer weten? Check hier meer info.

Kinderfeestje

Kinderfeestje Boerderij de Boerinn
Foto: Boerderij de Boerinn

Voor de allerkleinsten is Boerderij de Boerinn de leukste plek om een feestje te vieren. Ze starten met limonade en mini-muffins. Ervaren spelbegeleiders gaan vervolgens samen met de kinderen het veld in om allerlei activiteiten te doen, zoals het grote waterspektakel. Of ze schoon terugkomen? Dat is niet te garanderen, maar een geweldige dag wordt het sowieso. De kids kunnen ook lekker de boerderij met alle dieren ontdekken of hun energie kwijt bij het sporten.

Meer weten? Check hier meer info.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Boerderij de Boerinn. Meer over Boerderij de Boerinn ontdekken?

Boerderij de Boerinn entertainment

Gesloten09:00 - 18:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Mijzijde 6, Kamerik

Bekijk meer:entertainment

Lees ook:

Winterboerderij Boerderij de Boerinn Kamerik Woerden 2018 wanneer

Van omgekeerde escaperoom tot Winterboerderij: dit kun je doen bij Boerderij de Boerinn

Wil je tijdens de feestdagen iets heel leuks doen? Dan moet je toch echt bij Boerderij de Boerinn zi...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.