Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Carnaval 2020 vieren: dat kan bij deze optochten in Harmelen, Montfoort en Oudewater

Door Jurgen Rupschus 13 februari 2020

Carnaval 2020 vieren in de provincie Utrecht? Dat kan in het weekend van 22 en 23 februari bijvoorbeeld in Harmelen, Montfoort en Oudewater! Op deze plekken vlak bij Woerden kun je helemaal uit je dak gaan en genieten van gezelligheid boven de rivieren. Lees hieronder wanneer de carnavalsoptochten zijn.

Je kunt natuurlijk lekker naar het zuiden gaan om alaaf te roepen tijdens carnaval. Maar in de buurt van Woerden zijn er ook carnavalsoptochten en feestjes, zodat je het lekker dicht bij huis mee kunt maken. En boven de rivieren weten ze ook echt wel hoe ze een feestje moeten vieren!

Harmelen aka Kwakbollenpoel

Zaterdag 22 februari 2020 is de carnavalsoptocht in Harmelen. Die start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Dan gaat het feest verder tot 19.00 uur in de Leutbunker (Dezibel). Maar om 20.30 uur start de feestavond op deze locatie. Maar… dit feest in de Leutbunker is al helemaal uitverkocht. Op zondag 23 februari is het vanaf 15.00 tot 01.00 uur feest in de bunker. Check hier de hele carnavals-agenda van carnavalsvereniging De Kwakbollen.

Oudewater aka Uivergein

En ook in Uivergein kun je lekker lallen bij een optocht. Die start in Oudewater aan de Lijnbaan op zaterdag 22 februari om 13.00 uur. In de avond is er nog een groot feest in De Klepper. Meer lees je in de agenda van carnavalsvereniging De Blauwblaadjes. Die vind je hier.

Montfoort aka Knopengein

De grote optocht in Montfoort start op zondag 23 februari om 13.00 uur. Vanaf 15.00 uur is er een carnavalsfeest bij St. Joseph. Hiervoor heb je wel kaartjes nodig. Meer info en de agenda van carnavalsvereniging Les Boutonniers vind je hier.

Er zijn dus genoeg leuke plekken om in de provincie Utrecht in de buurt van Woerden carnaval te vieren of een carnavalsoptocht te zien. Veel plezier enne… alaaf!


Dit vind je misschien ook wel interessant:

Alaaf! Dit zijn jullie leukste foto’s van carnaval 2019

Het is nog niet voorbij, de echte diehards gaan nog even door, maar voor wie nu al wel weer (brak) o...
Ponkers carnaval 2019 Fabiola

De clip van deze carnavalshit is opgenomen in Woerden (met Fabiola van Temptation Island)

De nieuwe carnavalshit met videoclip van Herrie Hardstyles is uit! De clip werd eind januari opgenom...
Ophalen van de Grote Kwak uit de Oude Rijn Harmelen carnaval Kwakbollenpoel 2015

Mysteries opgelost: waarom Harmelen met carnaval Kwakbollenpoel heet

In de rubriek ‘Woerdense mysteries’ lossen we elke week een raadsel op. Deze week gaan we het hebben...

Meer over

Doen

adv.