Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kerst vieren met je collega’s: dat doe je op deze unieke locatie van Boerderij de Boerinn

Aangeboden door Boerderij de Boerinn 3 september 2019

Ben je voor jouw bedrijf nog op zoek naar een toffe plek om kerst met collega’s te vieren? Want dat kun je beter maar alvast geregeld hebben. Bij Boerderij de Boerinn zit je op een unieke locatie en krijg je een heerlijk BBQ-buffet met drankjes. Ook staan er kraampjes waarin jouw bedrijf producten kan aanbieden voor de kerstpakketten van jouw collega’s. Je kunt daarvoor zelf de contacten leggen met geschikte standhouders en met hen de producten selecteren.  

Gezellig een borreltje doen of genieten van een heerlijk diner. Dat is kerst vieren op-en-top. Maar dat kan nóg leuker! Namelijk proosten met je collega’s en ondertussen jouw persoonlijke kerstpakket samenstellen. Een flesje wijn, een lekker stukje kaas of leuke woonaccessoires. De werkgever mag zelf bepalen wat er allemaal in de kraampjes komt te liggen waar je uit kunt kiezen.

Prik snel een datum, want vol is vol

Deze geweldige manier van kerst vieren met je collega’s bij Boerderij de Boerinn in Kamerik, doe je op 17, 18, 19 of 20 december 2019. Denk je nu: wow, wat tof! Waar kan ik reserveren? Nou, reserveren doe je hier! Ieder bedrijf krijgt in principe een aparte ruimte en de kerstversiering wordt voor je geregeld.

(Lees verder onder de foto)

Kers vieren de boerinn
Foto: Boerderij de Boerinn

Kies je eigen ruimte

Het is niet alleen lekker borrelen en eten, Boerderij de Boerinn is ook nog eens een feestlocatie met alles erop en eraan. Denk bijvoorbeeld aan het prachtige en vernieuwde Karn- en Grechthuis. Van muziekinstallaties tot een prachtige bar, alles is dus aanwezig voor een super kerstfeestje! Bij Boerderij de Boerinn kunnen ze jou precies vertellen welke ruimte het meest geschikt is. Check hier uit welke ruimtes je nog meer de keuze hebt.

Reserveer nu het nog kan

Je kunt al een BBQ-buffet met drankjes reserveren vanaf 10 personen. Doe dat wel snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Veel plezier op het bijzondere kerstfeest in Kamerik bij Boerderij de Boerinn. Midden in het Groene Hart!

Reserveren doe je hier!

Wist je dat: je bent met jouw familieleden ook van harte welkom bij Boerderij de Boerinn voor een kerstbrunch- of diner.

Foto: Boerderij de Boerinn
Foto: Boerderij de Boerinn

Meer over Boerderij de Boerinn ontdekken?

Boerderij de Boerinn entertainment

Gesloten09:00 - 18:00

Mijzijde 6, Kamerik

Bekijk meer:entertainment

adv.