Binnenkijken bij de verborgen feestlocatie van Peyman: ‘Het begon allemaal spontaan’

Aangeboden door Sol Sport 27 maart 2019

Wááát, een verborgen feestlocatie in Woerden? Ja zeker, deze hippe en trendy ruimte is verstopt tussen de binnenstad en bedrijventerrein Honthorst. En het is een plek waar je een te gek feestje kunt vieren. Er zit zelfs een grote keuken bij, een bar en er is plaats voor zo’n 100 mensen. Ideaal; van jubileumfeest tot een sweet sixteen-party. Tijd om eens binnen te kijken!

Dat kan allemaal in het pand van Sol Sport. Heel leuk: de te huren feestlocatie in Woerden begon twee jaar geleden als hobby voor Peyman Nematipoor. Peyman heeft zijn eigen bedrijf Sol Sport en geeft Personal Training en kleinschalige groepssportlessen. Hij was hiervoor op zoek naar een eigen ruimte. Peyman: “Dit pand op bedrijventerrein Honthorst kwam op mijn pad en daar zat nog een ruimte van zo’n 150 vierkante meter bij. Die ruimte hebben wij geheel naar onze smaak ingericht en zo kwam de vraag naar verhuur voor besloten feestjes eigenlijk vanzelf.”

Feestjes, vergaderingen en meer

“Het begon allemaal heel spontaan. Zelf heb ik de bar gemaakt en met mijn vrouw heb ik gekozen voor een industrial-urban look. We kregen vervolgens steeds meer vragen van mensen die de ruimte wilden gebruiken voor hun feestje of activiteit. En daarom hebben we het uitgebouwd naar wat het nu is. Behalve de sfeervolle lounge is er ook nog een aparte ruimte waar bijvoorbeeld vergaderingen of heisessies gehouden kunnen worden”, vertelt Peyman. “Daarnaast is er ook een patio. Deze binnenplaats is perfect voor als het mooi weer is en wordt eerdaags omgetoverd tot een loungeruimte buiten.”

(Lees verder onder de foto’s)

Foto: Sol Sport
Foto: indebuurt Woerden
Foto: Sol Sport
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden

Bedrijfsfeest, workshop of wijnproeverij

“Je kunt alle kanten op. Je kunt hier je bruiloft houden, maar ook een (kook)workshop, een wijnproeverij of een high tea organiseren. Maar ook als je een bedrijfsfeest in Woerden wilt vieren, dan is deze locatie perfect. En ben je op zoek naar een plek voor een babyshower in Woerden? Dan kan natuurlijk ook hier bij Sol Sport!”, zegt Peyman. Voor allerlei besloten activiteiten, feestjes of events is deze ruimte in Woerden te huren.

Voordelen van deze feestlocatie in Woerden

Peyman: “Je kunt hier gratis parkeren voor de deur. Je hoeft dus niet ver te lopen vanaf de auto. Daarnaast is de feestlocatie dicht bij de A12 en is het daardoor snel te bereiken. Je kunt je eigen eten hier in de keuken zelf bereiden, maar je kunt bijvoorbeeld ook catering laten bezorgen. Daar ben je helemaal vrij in.”

(Lees verder onder de foto’s)

Foto: Sol Sport
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden

Muziek en gratis wifi

In het pand zijn (rolstoeltoegankelijke) toiletten aanwezig en kun je gratis gebruikmaken van de wifi. Voor muziek is er ook van alles mogelijk. Peyman: “Binnenkort komt hier een dj draaien op een besloten feest en komt er een podium waar de draaitafel komt te staan. Maar we hebben ook een geluidsinstallatie waarop je jouw smartphone aan kunt sluiten.”

Zelf eens binnenkijken?

Ben je op zoek naar een feestlocatie in Woerden? Kom dan gerust eens kijken in deze ruimte van Sol Sport. Je kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken via deze website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sol Sport. Meer over Sol Sport ontdekken?

Sol Sport sportscholen

Ampèreweg 3, Woerden

Bekijk meer:sportscholen

adv.