Bijna weekend! En deze 6 feestjes staan op het programma.

Door Sylvia Vos 10 november 2017

Als je opstaat is het nog donker, als je weer naar huis mag is het alweer donker. Wat zijn we ontzettend toe aan weekend. Niet dan? Deze 6 feestjes staan voor je op het programma. Kies maar!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ha ha ha ha staying alive

Glitteroutfits, 30-plussers en discomuziek, dat zijn wel zo’n beetje de ingrediënten van de ouderwetse discoavond bij Walzicht. Hartstikke fout natuurlijk en daarom hartstikke lekker. Weet je trouwens, waarom de muren van Walzicht zo wit zijn? Dat lees je hier.

Vrijdag 10 november van 22.00 tot 02.00 uur, café Walzicht

Eetcafé Walzicht Woerden cafés

Nu gesloten16:00 - 22:00

Wilhelminaweg 22, Woerden

Bekijk meer:cafés

Jij draait!


Nee je staat niet zelf achter de draaitafel. Dat doet Justin Dash voor je. Maar jij draait wel aan het rad en bepaalt zo welke muziek hij draait. Elke half uur een andere muziekstijl. Dat wordt nog eens een afwisselend avondje.

Vrijdag 10 november 2017 van 22.00 tot 3.00 uur, Café Victoria – Arie

Café Victoria – Arie Woerden cafés

Nu gesloten11:00 - 02:00

Stationsweg 14, Woerden

Bekijk meer:cafés

Popquiz voor twintigers

Hoeveel weet jij eigenlijk van muziek? Ben je een wandelende muziekencyclopedie of reikt jouw kennis niet verder dan weten dat de Backstreet Boys met z’n vijven waren. Op 11 november kun je meedoen aan de Popquiz voor twintigers bij El Rey op de eerste verdieping. Aanmelden hoeft niet, maar mag wel, via de facebookpagina van het evenement.

11 november, popquiz bij El Rey door Twintigers Woerden, entree is gratis.

El Rey Woerden restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Rijnstraat 3, Woerden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Coverbands in de hele stad


Een nieuw evenement in Woerden: DisCover. Mét, op allerlei plekken in de stad optredende coverbandjes. En geef het maar toe: dat vind jij gewoon écht hartstikke leuk!

Zaterdag 11 november, disCover Woerden, diverse locaties. Lees hier over alle details en locaties van dit muzikale feestje.

Tijd voor een bal

Op de elfde van de elfde is natuurlijk bal bij de Kwakbollen: elfde van de elfde bal. Wie is de nieuwe Prins Dagobert XLIII, dat wordt bekendgemaakt. Het feest barst los om 21.00 uur in de Leutbunker (Dezibel). Muziek is van Lange Frank en Kale Ronnie.

11 november, 21.00 uur, Dezibel. 

Trouwens, over de elfde van de elfde gesproken, als jij gek bent van dat soort getallen, klik dan hier.

 Sinte sinte maarten

Lampionnenoptocht
Foto: ANP

Staan de lampionnen klaar voor zaterdagavond? En zijn de snoepjes in huis voor als er kinderen bij jou aan de deuren komen? Dat gebeurt natuurlijk alleen als je een kaarsje voor het raam hebt branden. Anders gaan ze aan je huis voor bij en moet je al dat snoep zelf opeten…

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen