5 x leuke dingen doen dit weekend in Woerden

Door Sylvia Vos 3 november 2017

Zowel foodies als sportievelingen kunnen dit weekend hun hart ophalen in Woerden. Wij hebben een aantal uitjes voor je op een rijtje gezet.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Biertje?

Bierdag in Woerden
Foto: Robert Mathews / Unsplash

In de kroeg, bij een brouwerij of op een festival, dat zijn toch wel de meeste gebruikelijke plekke waar je een bierproeverij verwacht. Maar dat kan ook anders, namelijk… in de supermarkt. Bij de Coop in Zegveld kun je vrijdagavond biertjes proeven. Je deelnamekaartje (€5,- inclusief twee muntjes en glas) koop je bij de kassa en de opbrengst gaat naar de oranjevereniging.

Vrijdag 3 november van 19.00 tot 23.00 uur, bij Coop Bremmer in Zegveld dus. 

Coop Bremmer Zegveld supermarkten

nu gesloten08:00 - 20:00

Middenweg 1, Zegveld

Bekijk meer:supermarkten

Kaarsje branden

Op vrijdag 3 november 2017 is er weer een KAARSJES in de PETRUS-avond. Het kinderkoor de Burning Candles zal van 19.00 -…

Geplaatst door Kaarsjes in de Petrus op vrijdag 29 september 2017

Je weet het, als de wintertijd eenmaal in gaat, is de tijd van kaarsjes branden aangebroken. Gewoon voor de gezelligheid, maar soms ook met een dieper achterliggende gedachte. Met honderden waxinelichtjes en stemmetjes van kinderkoor Burning Candles is het op 3 november een haast magische sfeer in de Petruskerk. Je kunt je kaarsje aansteken en weer gaan, of even blijven zitten, stil zijn en luisteren naar de muziek.

3 november ‘Kaarsjes in de Petrus’-avond, tussen 19.00 en 20.00 uur.

Volle maan

Weerwolven worden actief, baby’s worden geboren en sommige mensen draaien een beetje door. De bijgeloven zijn niet van de lucht met volle maan. Maar behalve griezelig of veelbetekenend is volle maan ook nog gewoon heel tof om te zien. Eerste tip is dus: zet je wekker en kijk. (Foto’s zijn trouwens welkom). De tweede tip: Yogastudio Down to Earth heeft zaterdag een volle maan meditatie, kun je even stilstaan bij dat moois dat je de nacht ervoor gezien hebt. En bij jezelf natuurlijk.

Zaterdag 4 november 11.00 tot 12.30 uur, Yogastudio Down to Earth, Kerkweg 1 in Harmelen, wel even aanmelden.

Yogastudio Down to Earth yoga

nu gesloten19:00 - 21:15

Kerkweg 1, Harmelen

Bekijk meer:yoga

Zelf maken (en een gratis boek)

Coderdojo programma
Foto: ANP

Gamen… leuk. Zelf een game kunnen maken… nóg leuker! Zaterdag kunnen kinderen tussen 8 en 12 jaar leren programmeren in de bibliotheek tijdens de CoderDojo. En dat is gratis. Wel aanmelden en – als je er een hebt – je eigen laptop meenemen. Wist je trouwens dat er de hele maand november voor leden van de bieb een gratis boek is af te halen? Dat is ‘Ik, Robot’ van Isaac Asimov. Lees hier meer.

Zaterdag 4 november tussen 11.00 en 13.00 en tussen 13.00 en 15.00 uur in Woerden. Ook in bieb Harmelen tussen 15.00  en 17.30 uur. 

Bibliotheek Woerden bibliotheken

nu gesloten10:00 - 17:00

Meulmansweg 27, Woerden

Bekijk meer:bibliotheken

Laatste kans

Lucas-Vermolen Poffertjeskraam Westdampark Woerden
Foto: indebuurt Woerden

De Poffertjeskraam staat er alleen nog dit weekend. Daarna moet je het weer zonder doen tot volgend jaar. Nog even kijken hoe de poffers professioneel omgeflipt worden?

Poffertjeskraam Lucas-Vermolen Woerden restaurants en horeca

nu gesloten11:00 - 19:00

Westdampark, Woerden

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen