Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze gave films kun je zien in de bios tijdens de herfstvakantie in Woerden

Aangeboden door Bioscoop AnnexCinema 18 oktober 2019

Heerlijk! De herfstvakantie gaat beginnen en dat betekent dat jij met jouw vrienden of gezin heel veel leuke dingen gaat doen. In Woerden hebben we gewoon onze eigen bioscoop. Bij AnnexCinema draaien tijdens de herfstvakantie héél veel films. Er zit er ongetwijfeld wel een tussen die jij wilt kijken. Bijvoorbeeld deze:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Toffe animatiefilms

Films die je met het hele gezin kunt zien zijn onder andere de animatiefilms Everst: De Jonge Yeti (ook in 3D) en Trouble.

Swipe naar links voor meer films.

Voor de kleine kinderen

En speciaal voor de kids draaien er maar liefst twee Sinterklaasfilms. Jij kunt naar De Brief voor Sinterklaas of naar Waar is het Grote Boek van Sinterklaas. En als jouw kind enorm veel van paarden houdt, dan is de film Whitestar een aanrader.

Swipe naar links voor meer films.

Dames opgelet!

En wil je tijdens de herfstvakantie een ladies night houden, dan kun je naar de films F*ck de Liefde of Wat is dan Liefde? Lekker zwijmelen, een traantje laten en heel veel lachen tijdens deze Nederlandse films.

Swipe naar links voor meer films.

Actiefilms

En ben je meer van de actie? Dan moet je zeker naar films als Joker met Joaquin Phoenix of Gemini Man met Will Smith. Haal genoeg popcorn, want dat is tijdens deze films op voordat je het weet. En anders kun je het in de pauze gewoon bijvullen. Handig!

Swipe naar links voor meer films.

En nog veel meer!

Wil je weten welke films er nog meer draaien bij AnnexCinema? Kijk dan hier voor het gehele overzicht tijdens de herfstvakantie. Bij de bioscoop is er genoeg parkeerplek voor je fiets. Kom je met de auto? Je kunt gratis parkeren voor de deur. Kaartjes koop je online via iDEAL. Hierdoor hoef je niet in de rij te staan bij de kassa!


Meer over Bioscoop AnnexCinema ontdekken?

Bioscoop AnnexCinema bioscopen

Gesloten12:30 - 22:30

Rosmolenlaan 1, Woerden

Bekijk meer:bioscopen

Lees ook:

AnnexCinema

5 x dit weet je nog niet over AnnexCinema

Wat veel mensen zo tof vinden aan Woerden? Dat we gewoon onze eigen bioscoop hebben. AnnexCinema is ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.