Baasjes gezocht (m/v): deze dieren zitten al veel te lang in het asiel

Door Jurgen Rupschus 13 januari 2018

Op zoek naar trouwe viervoeter of spinnende kater? Kijk dan eerst eens in Dierenasiel Reijerscop of je matcht met een asielhond of -kat. De dieren die we in dit lijstje noemen, zitten al veel te lang in het asiel. Sommigen al maanden en eentje al bijna een half jaar! Zij verdienen dus zeker een nieuw huisje. Ga jij dat ze geven?

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Lana

Lana kat poes asiel
Foto: Dierenhulpverlening Woerden

Sinds 28 juli 2017 zit poes Lana (14) al in het asiel. Dat is al bijna een half jaar! Tijd dat ze een thuis krijgt dus. De vriendelijke poes moet wel pijnmedicatie krijgen voor artrose, maar daardoor voelt ze zich wel topfit. Ze houdt van contact, maar niet van te veel prikkels. Lana is een perfecte poes voor een appartement met balkon. Lees hier meer over Lana. Update 22 januari 2018: Lana is inmiddels geplaatst!

Klik op de pijltjes of veeg/swipe naar links voor een prachtige hond.

Roxy

Roxy asiel hond
Foto: Dierenhulpverlening Woerden

Een lekker enthousiaste hond als je thuiskomt maakt je dag weer helemaal goed. Roxy van 10 jaar is gezond en houdt ervan om met je te knuffelen. Ze vindt het ook heerlijk als je over haar buikje aait. Roxy zit al in het asiel sinds 14 september 2017. Lees hier meer over haar.

Klik op de pijltjes of veeg/swipe naar links voor een vriendelijke kater.

Otje

Kat Otje asiel
Foto: Dierenhulpverlening Woerden

Deze kater van twee jaar is op zijn best als hij lekker kan relaxen. Het liefst in een huis waar geen andere huisdieren en kleine kinderen zijn. Bij oudere kinderen vanaf een jaar of 12 kan hij wel. Otje zit sinds 10 oktober 2017 in asiel Reijerscop. Hij zit graag op een hoge plek waar hij zich veilig voelt. Als hij eenmaal zijn plekje heeft gevonden, dan krijg je er een vriendelijke kater voor terug. Lees hier meer over Otje.

Klik op de pijltjes of veeg/swipe naar links voor een prachtige poes.

Daisy

Daisy kat asiel
Foto: Dierenhulpverlening Woerden

Daisy is 4 jaar en is alles behalve een schootkat. Ze vindt het superleuk om kopjes te geven en ze is héél nieuwsgierig. Door lichamelijke klachten konden de vorige baasjes niet meer voor haar zorgen. Ze gaat niet zo goed samen met andere huisdieren en kinderen, want ze heeft het liefst het rijk alleen. De poes zit sinds 9 september 2017 in het asiel. Lees hier meer over Daisy.

Klik op de pijltjes of veeg/swipe naar links voor een knuffelhond.

Castor

Dieren asiel Woerden
Foto: Dierenhulpverlening Woerden

Mechelse herder Castor zit al vanaf 1 augustus 2017 in het asiel. Hij is 8 jaar oud en een echte knuffelhond en mensenvriend. Bij zijn vorige baas was hij vermoedelijk een waakhond. Hij is op zoek naar een baasje dat hem een ‘tweede leven’ kan geven. Hij kan bij andere honden onrustig reageren, maar hij werkt hier momenteel hard aan met een gedragsdeskundige. Met Castor krijg jij een trouwe viervoeter in huis. Kijk eens hoe lief hij is! Lees hier meer over Castor.

Ga jij een hond of kat een nieuw huis geven? Neem dan contact op met Dierenasiel Reijerscop.

Dierenasiel Reijerscop Harmelen dierenopvang

nu gesloten09:00 - 12:00

Reijerscopse Overgang 5, Harmelen

Bekijk meer:dierenopvang
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren Nieuws