Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woerdense heftruckchauffeur Raymond is uitgeroepen tot ‘Superkracht van Woerden’

Aangeboden door Uitzendbureau Actief Werkt! Woerden 28 oktober 2019

Flexkracht zijn bij een bedrijf heeft zo z’n voordelen. Een daarvan is dat je verkozen kunt worden tot Superkracht. In de regio Woerden sleepte Woerdenaar Raymond Callaars die titel fluitend binnen. En daardoor is deze Superkracht automatisch genomineerd voor de landelijke Superkracht Award 2019. Hoe hij die kan winnen? Door zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Allemaal dus even naar deze website en stemmen op Raymond!

Raymond was aangenaam verrast toen hij te horen kreeg dat hij is genomineerd voor de Superkracht Award. Doel van deze verkiezing die het Woerdense uitzendbureau Actief Werkt! nu voor het derde jaar houdt, is flexkrachten in het zonnetje te zetten en ze te laten merken dat ze worden gewaardeerd. Voor vestigingsmanager Heidy Kok is er geen twijfel: Raymond verdient de nominatie gewoon.

‘Als je Raymond ziet, verschijnt er een glimlach rond je mond’

Heidy: “Raymond werkt als heftruckchauffeur bij dakpannenfabriek Monier B.V. Als je hem ziet, verschijnt er een glimlach rond je mond. Hij helpt graag, niets is hem te veel en het is een betrouwbare, loyale kracht. Zowel voor onze klant Monier B.V. als voor ons is Raymond een meerwaarde. We hopen echt dat iedereen uit de regio op hem wil stemmen. Hij verdient het echt!”

Hebben = houden

Ronald Kardol, directeur van Actief Werkt!, noemt het in de huidige, krappe arbeidsmarkt een uitdaging om goed personeel te vinden. “Als je dan goede krachten hebt gevonden, is het zaak ze ook te houden. Dat geldt voor zowel vaste medewerkers als flexwerkers. Als zij zich niet gewaardeerd voelen, zijn ze zo weer vertrokken.”

Hoewel het niet altijd wordt opgemerkt, zijn flexkrachten onmisbaar op de arbeidsmarkt. “Ze zijn belangrijker dan ooit. Want bedrijven kunnen met deze krachten een flexibele schil vormen en kunnen zo verder groeien. Het is dus geen wonder dat Actief Werkt! zich hardmaakt voor deze harde werkers,” vindt Ronald.

Stem op Raymond!

Vanaf vandaag, maandag 28 oktober 2019, kun je stemmen op Raymond. Dit kun je doen tot en met 6 november en de dag erna wordt de landelijke winnaar bekendgemaakt. De flexwerker met de meeste stemmen wint de Superkracht Award 2019 en mag zich een jaar lang Superkracht noemen.

Wil jij dat Raymond Callaars zich een jaar lang Superkracht mag noemen? Stem dan op hem via deze website.Meer over Uitzendbureau Actief Werkt! Woerden ontdekken?

Uitzendbureau Actief Werkt! Woerden

dienstverlening

Wagenstraat 12, Woerden

Bekijk meer:dienstverlening

adv.