Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heidy en Demi openen uitzendbureau Actief Werkt! ‘We willen juist dicht bij de mensen zitten’

Aangeboden door Uitzendbureau Actief Werkt! Woerden 18 maart 2019

Waar de afgelopen paar jaar alleen maar uitzendbureaus vertrokken uit Woerden, start Woerdense Heidy Kok uitzendbureau Actief Werkt! in de binnenstad. Samen met Demi Verhoeff gaat ze Woerdenaren aan een nieuwe baan helpen. En de bedrijven in de regio aan geschikte nieuwe medewerkers.

De vestiging van het uitzendbureau aan de Wagenstraat gaat 21 maart officieel open, maar Heidy en Demi zijn al een tijdje bezig in Woerden. “Ik had niet verwacht dat het na twee maanden al zo druk zou zijn”, vertelt Heidy. “We zijn echt al volle bak bezig voor werkzoekenden en bedrijven.”

In eigen stad

Actief Werkt! heeft inmiddels 55 vestigingen in Nederland. In 2019 gaan er zes nieuwe uitzendbureaus open in Nederland. En nu dus één in Woerden. En dat is voor Heidy heel tof, want ze woont zelf in de stad. “Vorig jaar heb ik een vestiging in Boskoop geopend en is het natuurlijk superleuk dat ik dat nu in mijn eigen stad mag doen. Het is ook onze kracht om lokaal betrokken te zijn.”

‘Het is ook onze kracht om lokaal betrokken te zijn’

Dicht bij werkzoekenden en bedrijven

Heidy: “Het is al jaren de trend dat steeds meer fysieke vestigingen van uitzendbureaus sluiten of verhuizen naar de grote steden. Volgens mij zijn er het afgelopen jaar in Woerden al een paar weggegaan. Maar Actief Werkt! wil juist dicht bij de mensen en bedrijven zitten. En in Woerden gaan er continu nieuwe bedrijven open. Genoeg redenen om in Woerden een Actief Werkt! te openen!”

(Lees verder onder de foto)

Actief Werkt uitzendbureau Woerden
Foto: indebuurt Woerden

Allemaal doeners

“Onze persoonlijke aandacht wordt gewaardeerd door de bedrijven. Ze vinden het leuk dat we langskomen en dat we direct aan de slag gaan. We zijn bij Actief Werkt! allemaal doeners. Afgelopen week hadden we een gesprek met een nieuwe klant die een salesmedewerker zocht. We vonden een cv van iemand die op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Na een gesprek bij ons en de klant gaat ze nu starten. Zo snel kan dat gaan!”, zegt Demi enthousiast.

Diverse vacatures en niet altijd tijdelijke banen

Demi: “We zoeken voor bedrijven onder andere productie- en magazijnmedewerkers. Maar we hebben ook vacatures als accountants, schilders en diverse salesfuncties. En dat varieert van lbo- tot hbo-niveau. Meestal krijgt een medewerker een contract van minimaal zeven maanden. Maar bij goed functioneren kunnen ze ook in vaste dienst worden genomen door het bedrijf. Werkzoekenden kunnen dus niet alleen voor tijdelijk werk bij ons terecht, maar ook voor langere tijd.”

Zaterdag 23 maart: open inschrijfdag

Om mensen in Woerden de gelegenheid te geven om zich in te schrijven bij Actief Werkt!, wordt er op zaterdag 23 maart een inloopdag georganiseerd. Heidy: “Normaal zijn we in het weekend niet open, maar we willen alle Woerdenaren de kans geven om even langs te komen. We geven advies als je van baan wilt wisselen, maar ook als je jouw cv wilt laten checken. We helpen je graag!” De eersten die op 23 maart langskomen, krijgen een goodiebag met allemaal leuke cadeautjes van ondernemers uit de Woerdense binnenstad.

Heidy: “We willen er echt zijn voor de lokale bedrijven én voor de mensen die nieuw werk zoeken. Iedereen kan van maandag tot en met vrijdag bij ons binnenlopen!”


Meer over Uitzendbureau Actief Werkt! Woerden ontdekken?

Uitzendbureau Actief Werkt! Woerden dienstverlening

Wagenstraat 12, Woerden

Bekijk meer:dienstverlening

adv.