Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit komt er op de plek van Randstad aan de Wagenstraat

Door Jurgen Rupschus 7 december 2018

Uitzendbureau Randstad gaat weg uit Woerden en verhuist naar Utrecht. De fysieke vestiging aan de Wagenstraat gaat dus sluiten. Maar het komt gelukkig niet leeg te staan, want het wordt bijna direct erna weer gevuld.

Want waar één uitzendbureau weggaat, komt er een ander voor terug. Vanaf medio maart 2019 vind je namelijk uitzendbureau Actief Werkt! op deze plek. Woerdense Heidy Kok gaat de Woerdense vestiging runnen. Actief Werkt! heeft momenteel 53 vestigingen in Nederland. Actief Werkt! verwacht de komende tijd veel vacatures in het Groene Hart door het aantrekken van de economie en de vergrijzing.

Het uitzendbureau heeft vacatures in verschillende sectoren op lbo, mbo en hbo-niveau. Zoals administratieve en logistieke functies en in transport en de maakindustrie.

Zin in

Vestigingsmanager Heidy woont zelf in Woerden en kent veel ondernemers in de stad en de omgeving. Heidy: “We willen zo dicht mogelijk bij onze klanten en werkzoekenden zitten, want alleen zo leer je elkaar echt goed kennen. Zo kunnen we de juiste match maken tussen bedrijven en kandidaten.” Heidy kijkt er enorm naar uit om te starten. “Afgelopen februari is een vestiging in Boskoop gestart, en deze draait al heel goed. Ik heb ontzettend veel zin om Actief Werkt! ook in Woerden op te gaan zetten. Het team is compleet, dus we kunnen starten!”, vertelt ze ons.

Actief Werkt! opent medio maart 2019 op Wagenstraat 12 in Woerden. Daarnaast organiseren ze inschrijfdagen voor werkzoekenden die dan direct een afspraak kunnen maken en hun cv kunnen laten controleren.


Meer over Uitzendbureau Actief Werkt! Woerden ontdekken?

Uitzendbureau Actief Werkt! Woerden dienstverlening

Wagenstraat 12, Woerden

Bekijk meer:dienstverlening
  • Wil jij een 'Nieuw in Woerden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Woerden.

adv.