Nieuw tuincentrum opent binnenkort in de buurt van Woerden

Door Jurgen Rupschus 7 januari 2019

Tot een paar jaar geleden hadden we drie grote tuincentra in de nabije omgeving van Woerden. Tuincentrum Rodenburg in Woerden en Overvecht in Montfoort sloten helaas de deuren. Maar in het oude pand van Overvecht komt in het voorjaar een nieuw tuincentrum. Dat lezen we in AD Woerden.

Half maart 2019 opent GroenRijk een filiaal in Montfoort bij de rotonde aan Willeskop. Het tuincentrum heeft al meer dan 25 vestigingen in Nederland en in Montfoort gaan vader en zoon Fock en Stephan Segers de boel runnen. Misschien heb je Stephan wel eens op tv gezien, want hij is regelmatig te zien bij De Grote Tuinverbouwing op SBS6.

In het nieuwe tuincentrum vind je allerlei planten en tuingereedschap. Daarnaast komt er ook een horecagelegenheid in GroenRijk Montfoort. Het totale winkeloppervlakte is 4000 m². Lees meer in dit AD-artikel.

Meer tuincentra

Voor alles voor de tuin kun je natuurlijk ook naar Tuincentrum de Bosrand. En als je iets verder wilt rijden, dan vind je een Overvecht in Vleuten en een Intratuin in Leidsche Rijn. En als je alleen op zoek bent naar planten kun je ook nog naar Olijfje Het Groene Hart in Harmelen.

Rodenburg tuincentrum Geestdorp woningen

Dit komt er op de plek van het oude tuincentrum aan Geestdorp

Als je al eens langs Geestdorp over de N198 bent gereden, dan heb je vast gezien dat het voormalige ...

Meer over GroenRijk Montfoort ontdekken?

GroenRijk Montfoort tuincentra

Willeskop 68A, Montfoort

Bekijk meer:tuincentra

adv.