Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Supertof! Woerden heeft een eigen cadeaukaart die je bij héél veel winkels kunt uitgeven

Aangeboden door Stadshart Woerden 1 december 2020

Geef jij vaak een cadeaubon als presentje als iemand jarig is, zomaar of met de feestdagen? Dan weet je dat je die vaak maar bij één specifieke winkel kunt uitgeven. Jammer, want daardoor blijven die bonnen lang in de kast liggen. Stadshart Woerden heeft daarom een supertof concept bedacht: honderd-en-één mooie cadeaus op één cadeaubon. Dé cadeaubon om Woerdense ondernemers een hart onder de riem te steken in deze periode.

Wees loyaal, shop lokaal, dat is het idee achter de Woerdense cadeaukaart. De bon kun je in meer dan dertig(!) winkels in het stadshart uitgeven en in de meeste daarvan ook kopen. Gewoon omdat je iemand wil bedanken, voor een verjaardag of als kerstcadeautje. Het kan eigenlijk altijd!

Bij de winkels die mee doen met de actie, kun je onder andere terecht voor een bos bloemen, een goede fles wijn of een boek wat je in een ruk uitleest. Via de website van Stadshart Woerden vind je een lijst met alle deelnemende locatie en kun je ook het saldo op je kaart checken. Je kunt de cadeaubon zowel ineens als in delen besteden.

Maak kans!

En dat is nog niet alles, Stadshart Woerden geeft twee van deze toffe cadeaubonnen ter waarde van € 50,- weg aan de lezers van indebuurt. Hoe je mee kunt doen?

Je schrijft je hieronder in voor onze nieuwsbrief en daarmee maak je automatisch kans op deze cadeaubon. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Woerden. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Dan moet je wel alsnog het formulier hieronder invullen. En nee, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. Goed om te weten: als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Meedoen aan deze actie kan tot en met 20 december 2020. De uiteindelijk winnaars ontvangen een e-mail.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stadshart Woerden. Meer over Stadshart Woerden ontdekken?

Stadshart Woerden winkelcentra

Kruisstraat 3, Woerden

Bekijk meer:winkelcentra

adv.