Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yvonne en Franck renoveren Woerdense badkamers: ‘Het is heel leuk om als man en vrouw samen te werken’

Aangeboden door Franck van Vliet Badkamers 29 november 2019

Sta jij ook weleens je tanden te poetsen en rond te kijken in jouw badkamer met de gedachten: man, dit moet echt eens allemaal vervangen worden. En dan gaat de douchekop of kraan ook nog eens stuk. Tijd om eens te zoeken naar een bedrijf dat jouw badkamer compleet kan vernieuwen. In Woerden hebben er zo één die ook nog eens grotendeels Woerdense badkamers renoveert: Franck van Vliet Badkamers.

“Ik denk dat negentig procent van mijn klanten uit Woerden komt”, vertelt Franck van Vliet, die zelf is geboren en getogen in Harmelen. Samen met zijn vrouw Yvonne komen ze bij menig Woerdenaar over de vloer. “Ik kom altijd eerst bij iemand thuis kijken wat de situatie is voordat we een ontwerp gaan maken. Zo kan ik de indeling zien en alle mogelijkheden op een rij zetten. Want iedere badkamer is anders.”

Kijk hier maar eens wat voor make-overs er al zijn gedaan door Franck van Vliet Badkamers.

Showroom in Woerden

Nadat Franck is langs geweest kun je jouw wensen aangeven en maak je een afspraak in de showroom. Yvonne: “Onze showroom is op afspraak open, ook in de avond. We willen flexibel zijn naar de klant toe.” Yvonne maakt op basis van de mogelijkheden en wensen een 3D-ontwerp en je krijgt een offerte op maat. Allemaal geheel vrijblijvend.

Tekst loopt verder onder de foto.

Badkamer make-over Franck van Vliet
Foto: Franck van Vliet Badkamers

Meer dan 30 jaar in het vak

Franck begon in 1988 als loodgieter bij een bedrijf in De Meern. “Daar heb ik tien jaar gewerkt en alles geleerd. Van dakbedekking tot centrale verwarming.” Hij zit dus al meer dan dertig jaar in het vak, maar hij wilde eerst iets heel anders worden. “Werken als kok leek mij altijd geweldig, maar ik heb uiteindelijk toch voor installatietechniek gekozen en ja, dan is er geen weg meer terug, want dit werk is enorm leuk!”, zegt Franck enthousiast.

De ontmoeting

Yvonne wilde altijd lerares worden, maar destijds was daar geen werk in te vinden. Dat kun je op de dag van vandaag je niet meer voorstellen. “Ik ben toen verder gaan zoeken en ik kwam bij een groothandel in sanitair terecht. Daarnaast richtte ze ook nog showrooms in. En toen werd ze op een dag voorgesteld aan Franck. “Franck en ik hebben een gezamenlijke hobby en dat is motorrijden. Een vriendin van mij stelde ons aan elkaar voor en sinds 2000 zijn we een stel. Door onze hobby hadden we snel een klik”, vertelt Yvonne.

‘Onze showroom is op afspraak open, ook in de avond. We willen flexibel zijn naar de klant toe’

Op elkaar ingespeeld

In 2000 begon Franck ook zijn eigen bedrijf. Yvonne ging hier ook werken, maar had ook nog haar baan bij de groothandel ernaast. In 2006 kwam ze volledig in de zaak en runt het echtpaar samen het badkamerbedrijf. “Het is heel leuk om als man en vrouw samen te werken. We hebben allebei verstand van zaken. En we hebben korte lijntjes naar klanten toe. Bij grote bedrijven weten monteurs vaak niet wat er in de showroom is afgesproken. Omdat wij korten lijnen hebben met elkaar, weten we dat wel. En we zijn erg op elkaar ingespeeld.”

‘Ons straatje’

In een jaar renoveren Yvonne en Franck zo’n twintig badkamers. “Een verbouwing duurt ongeveer 2 weken à 2,5 week. Hiervoor werk ik ook met een vast team van lokale zzp’ers; een tegelzetter en een stukadoor. In Molenvliet werken we geregeld in dezelfde straat, we noemen dat ook wel ‘ons straatje'”, vertelt Franck met een grote glimlach.

‘En om die blije gezichten dan te zien, daar doe je het voor’

3 badkamers voor zelfde persoon

Ook hebben ze weleens drie badkamers voor dezelfde persoon vernieuwd. Franck: “Niet in hetzelfde huis hoor, maar deze mevrouw verhuisde drie keer binnen Woerden en kwam steeds weer bij ons terug. Veel mensen weten wat ze kunnen verwachten van ons en zijn blij met de badkamer.”

“Yvonne gaat na de verbouwing ook altijd nog even kijken om het ontwerp naast het resultaat te leggen. Zo kunnen de klanten weer zien wat ze van te voren hadden bedacht, nu werkelijkheid is. En om die blije gezichten dan te zien, daar doe je het voor.”


Meer over Franck van Vliet Badkamers ontdekken?

Franck van Vliet Badkamers speciaalzaken

Touwslagersweg 12B13, Woerden

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

Make-over badkamer

Make-over bij Albert en Marjan in huis: ‘We genieten nu elke dag van de mooiste badkamer ooit’

Versleten douchedeuren, gebarsten tegels en een jaren 90-uitstraling. We snappen wel dat je dan aan ...

Dit zijn de tegeltrends voor jouw Woerdense badkamer

Sta jij weleens onder de douche te denken: 'man, die badkamer is echt aan een opknapbeurt toe!' Wil ...
Franck van Vliet Badkamers Woerden renovatie

Wat een verschil: check deze 3 voor- en nafoto’s van badkamers gerenoveerd door Franck van Vliet

Heeft jouw badkamer zijn beste tijd wel gehad? Franck van Vliet Badkamers in Woerden zorgt ervoor da...

5 x deze trends zijn onmisbaar voor jouw badkamer en sanitair in 2019

Is jouw badkamer of toilet verouderd en toe aan een opknapbeurt? Laat je dan inspireren door een Woe...

adv.