Waarom het pannenkoekenhuis van Herman een paradijs is voor kinderen én ouders

Aangeboden door Qredits

Tante Truus naar Woerden (97 van 102)

In een groot deel van de restaurants gaat Herman van den Berg niet heel ontspannen uit eten met zijn zoontje. Juist voor ouders die een relaxed avondje willen, heeft hij daarom een plek gecreëerd in Woerden: Tante Truus. Dit pannenkoekenhuis is een paradijsje voor kinderen én hun ouders. “Als je kind blij is, ben jij blij.”

Herman kwam terug van de dierentuin in Amersfoort toen hij onderweg stopte in Houten. “Daar bezochten we het pannenkoekenhuis Tante Truus”, vertelt hij. “We voelden ons meteen thuis. Het was echt een fijne plek om te zijn, omdat kinderen volledig hun gang mogen gaan. Dan heb je als ouder ook meteen een mooie avond.” Herman stapte daarom op de eigenaresse af en vroeg of hij een franchise van haar restaurant mocht openen. Ze was direct enthousiast.

Weten wat je nog niet weet

Om de franchise van zijn favoriete restaurant in Woerden te openen, had Herman een financiering nodig. Voor een zakelijk krediet klopte hij aan bij Qredits. “Ons pand was hiervoor een sportzaak. Er moest dus ontzettend veel gebeuren. Daarvoor had ik een behoorlijk bedrag nodig, maar ook veel vertrouwen”, vertelt Herman. Zijn bedrijfsadviseur Marnix stond gelukkig open voor het gesprek. “Hij is ook langs geweest om te zaak te zien en de plannen te bespreken. Marnix is zelfs wel eens hier komen eten.”

Ook coaching van Qredits hielp Herman goed bij zijn start. “Mijn coach Andries adviseert me bijvoorbeeld over het stukje personeelszaken. Daar heb ik nooit mee te maken gehad want hiervoor werkte ik in de marketing op kantoor. Andries is zelf ondernemer en heeft hier ervaring mee. Dankzij hem weet ik steeds beter hoe ik personeelszaken aan moet pakken.”

Meer dan pannenkoeken

Tante Truus heeft een prachtige binnenspeeltuin waar kinderen kunnen spelen als ze niet aan tafel zitten. Alles is ingericht op gezinnen en iedereen is welkom. “Hier hoeft je kind niet achter de iPad zodat hij rustig blijft zitten. Er is van alles te beleven”, vertelt Herman.

Aan de ouders is ook gedacht. Daarom staat er meer op het menu dan alleen pannenkoeken. “We hebben bijvoorbeeld flammkuchen voor wie wat meer trek heeft. Maar er zijn ook wraps, salades, broodjes, gebak en meer.”

De avond van je leven

Terug naar een kantoorbaan? Dat wil Herman niet meer. Binnenkort zijn de stroomvoorzieningen eindelijk op orde en kan hij zijn keuken verder uitbreiden. Dat heeft namelijk even geduurd doordat er nog geen keuken in het pand zat. Zo kan hij straks ook nóg meer mensen blij maken, want dat vindt Herman het leukste van zijn werk. “De reacties die we krijgen, de blije ouders en kinderen die de avond van hun leven hebben gehad: daar doe je het voor.”

Over Qredits

Coaching, training en krediet. Dat is Qredits. Een springplank voor starters, een buddy voor beginners en een vliegwiel voor blijvers. Oftewel; Qredits is er voor startende ondernemers én bestaande ondernemers. In alle branches. Of je nou een eigen bakkerij begint, zzp-er in de bouw bent, of je toko wilt uitbreiden; het begint bij ondernemen. En ondernemen begint bij Qredits.

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “Voor bijzondere cadeautjes moet je hier zijn in Woerden: ‘We maken alles zelf’”

Voor bijzondere cadeautjes moet je hier zijn in Woerden: ‘We maken alles zelf’

Ga naar “Bij dit bezorgrestaurant in Woerden bestel je uit zes keukens tegelijk: ‘We maken alles zelf’”

Bij dit bezorgrestaurant in Woerden bestel je uit zes keukens tegelijk: ‘We maken alles zelf’

Aangeboden door Qredits

eric qredits
Ga naar “Discoballen, toetjes en tosti’s: deze verslavend lekkere hotspot opent in de Voorstraat”

Discoballen, toetjes en tosti’s: deze verslavend lekkere hotspot opent in de Voorstraat

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “op alles van Leifheit”

op alles van Leifheit

 • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Ierse Riblappen € 4,99”

Ierse Riblappen € 4,99

 • Jumbo
 • Geldig t/m 6 december 2022
Ga naar “Eettafel Romo Ovaal van € 695 voor € 450”

Eettafel Romo Ovaal van € 695 voor € 450

 • Kwantum
 • Geldig t/m 28 november 2022
Ga naar “Marmerlook bijzettafels voor € 14,95”

Marmerlook bijzettafels voor € 14,95

 • Action
 • Geldig t/m 29 november 2022
Ga naar “Creative Artist schilder- en tekenkoffer € 14,95”

Creative Artist schilder- en tekenkoffer € 14,95

 • Action
 • Geldig t/m 29 november 2022

Vacatures

Ga naar “Customer Service medewerker”

Customer Service medewerker

 • Groenendijk Bedrijfskleding
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Linschotenloop”

Linschotenloop

 • 17 december 2022
Linschotenloop 2018 hardloopevenementen