Thuiskapster Noraly: ‘Mensen worden gelukkiger als ze er mooier uitzien’

Aangeboden door Thuiskapster NoraStyle Woerden e.o. 14 januari 2018

Ondernemer Noraly van der Tol (31) is nog maar net gestart met haar bedrijf NoraStyle. Ze deed haar opleiding aan de kappersvakschool in Nieuwegein en is nu thuiskapster. “Ik wilde altijd al iets doen met uiterlijke verzorging, maar haar is echt mijn grootste passie. Ik kleur, knip en verzorg en ga pas weg als iemands haar helemaal klaar is.”

“Het leukste van werken met haar vind ik het creatief kleuren. Ik volg meerdere cursussen per jaar om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Bijvoorbeeld deze winter zijn roodtinten, zoals mulled wine heel erg in.” Dat is dezelfde kleur als op de bovenstaande foto van Noraly. “Als kapster is het heel belangrijk om up-to-date te blijven, zowel voor kleuren als voor knippen.”

Meer dan veertien jaar ervaring

“Ik heb in Utrecht acht jaar in een salon gewerkt. Na een verhuizing naar Rotterdam heb ik daar als zzp’er nog vier jaar gewerkt in een kapsalon. Met ons gezin wilden we toch wat dorpser wonen en zijn we naar Woerden verhuisd. Op 1 januari ben ik met mijn eigen bedrijf NoraStyle begonnen en kom ik als kapster aan huis bij mensen.”

Thuiskapster regio Utrecht
Foto: NoraStyle

Contact met mensen geweldig

Noraly knipt en kleurt al meer dan veertien jaar het haar van mannen, vrouwen en kinderen. “Ik ben kapster geworden om anderen gelukkiger te maken met mooi haar. En het contact met mensen is geweldig, want ik heb steeds iemand anders in mijn stoel. Ik weet ook vaak als eerste wanneer iemand zwanger is of gaat trouwen. Nog voordat de beste vriendinnen het weten, hoe leuk is dat!”

Thuiskapster met mobiele wasbak

Bij thuiskapster Noraly is haar wassen geen gedoe in je keuken. Want ze heeft een heel praktische mobiele wasbak. “Zo’n wasbak is superhandig, want mijn klanten blijven dan niet zitten met een vieze spoelbak in de badkamer of keuken. En het scheelt ook veel gedoe met uitspoelen. Mensen hoeven dus niet met hun hoofd onder de eigen kraan. Daarvoor heb ik de mobiele wasbak.”

Biologische haarproducten

Noraly gebruikt ook biologische haarproducten, zoals Biolage Raw van het merk Matrix. “Deze producten zijn perfect en zorgen ervoor dat het haar beter in model valt. En ik vind het heel belangrijk om aan een beter milieu te werken.”

Voor een nieuwe look die helemaal past bij de nieuwste trends hoef je dus de deur niet uit. Want Noraly komt gewoon bij jou thuis. Noraly: “Daarnaast bied ik als thuiskapster scherpe prijzen. En het maakt niet uit welke kleur iemand wil, ik heb alle kleuren altijd op voorraad.”

Handig: je kunt pinnen bij Noraly.

Thuiskapper in Woerden
Topper

Korting op knippen: betaal nu maar €15,-

Thuiskapster NoraStyle Woerden e.o.
Wellness en beauty

Thuiskapster NoraStyle Woerden e.o. kappers

Nu open10:00 - 21:30

, Woerden e.o.

Bekijk meer:kappers