Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij de compleet nieuwe sportschool van Miklas: ‘Iedereen kan hier komen sporten’

Aangeboden door Crossletics Strength & Conditioning 2 september 2020

In Woerden hebben we toffe ondernemers die veel lef hebben. Woerdenaar Miklas Verhoef begon ooit als personal trainer op zijn zolderkamer, maar dat is ondertussen uitgegroeid tot een sportschool voor jong en oud en waar het ook nog eens heel gezellig is. Zijn sportschool Crossletics Strength & Conditioning is onlangs verhuisd naar een toffe nieuwe locatie aan de Trasmolenlaan en iedereen kan op zaterdag 12 september een kijkje komen nemen. 

“Het is superspannend en een grote uitdaging om dit allemaal in deze coronatijd te doen. Maar ik heb er alle vertrouwen in, mede door de support van de leden”, vertelt Miklas.

‘De gevarieerde, intensieve workouts zijn gericht op kracht, conditie én coördinatie. Zo verbeter je jezelf op elk vlak’

Droom die uitkwam

Crossletics is in 2014 opgericht door de in Kamerik opgegroeide Miklas. “Ik heb bij verschillende sportscholen gewerkt en een eigen sportschool was altijd een droom van mij. Ik had nooit gedacht dat ik de stap daadwerkelijk
zou zetten, maar op een gegeven moment dacht ik: “ik ga het gewoon doen!’ Ik startte met personal training op mijn zolderkamer maar al snel had ik een eigen locatie in Woerden.”

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Crossletics
Foto: Crossletics

Groter lesaanbod

Na 5 jaar werd de sportschool aan de Leidsestraatweg in Woerden te klein en daarom is Miklas op zoek gegaan naar een groter pand. En die vond hij aan de Trasmolenlaan op Industrieterrein Middelland. “Door de grotere locatie krijgen de leden meer sportruimte en kunnen we meer gebruik maken van verschillende trainingsmaterialen, waaronder bijvoorbeeld een sprinttrack voor loop- en sleepoefeningen, rekken voor het touwklimmen en ringoefeningen en komen er platforms voor gewichtheffen. Wij kunnen de leden daardoor meer gevarieerde workouts aanbieden. Daarnaast biedt deze nieuwe locatie grotere kleedkamers en een gezellige loungeruimte, waar leden kunnen napraten.”

Persoonlijk en community-gevoel

Miklas: “Onder begeleiding van de coach ga je in een groep van maximaal 12 sporters aan de slag met de workout van de dag. Door gezamenlijk dezelfde workout te volgen, er samen de schouders onder te zetten, ontstaat er een inspirerende, motiverende sfeer. Sporters helpen elkaar er doorheen, haalt het beste in elkaar naar boven. Dit zorgt voor een onderlinge band tussen de sporters en maakt het sporten met elkaar gezellig. De uitdagende workouts zorgen voor het community-gevoel. Dit is waarin Crossletics zich onderscheidt van de andere sportscholen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

crossletics
Foto: Crossletics

Op elk niveau prikkelen

De workouts zijn gevarieerd en intensief en zijn gericht op kracht, conditie én coördinatie. De oefeningen die je in de workout doet zijn gericht op functionele bewegingen, wat betekent dat het bewegingen zijn die je ook in het dagelijks leven maakt. Zo verbeter je jezelf op elk vlak.

Iedereen kan bij Crossletics sporten, ongeacht het sportniveau. “Zowel ervaren als beginnende sporters zijn welkom bij ons. Wij kunnen op elk niveau mensen begeleiden en uitdagen met een workout die het beste bij ze past. En heeft iemand een blessure? Dan passen we de workout zodanig aan, dat hij of zij toch kan blijven sporten. Helemaal in deze tijden is het belangrijk om fit te blijven.”

Open dag 12 september

Miklas nodigt je uit om op zaterdag 12 september tussen 13.00 en 16.00 uur een kijkje te komen nemen bij Crossletics. De deur staat open om te komen kijken wat er allemaal mogelijk is, van 13.30 tot 14.15 uur en van 14.30 tot 15.15 uur worden er demonstratie workouts gegeven.

Proefles en techniektraining

Wil je zelf ervaren hoe een les bij Crossletics gaat? Elke week kun je een gratis proefles volgen. “Je kunt dan kennismaken met de workouts en als je je hierna aanmeldt, krijg je eerst een techniektraining voor de diverse basisoefeningen. De techniek is de basis van de trainingen.”

Wil jij eerst dat Crossletics-gevoel meemaken? Kom dan naar de open dag op 12 september!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Crossletics Strength & Conditioning. Meer over Crossletics Strength & Conditioning ontdekken?

Crossletics Strength & Conditioning sportscholen

Trasmolenlaan 10, Woerden

Bekijk meer:sportscholen

adv.