Je vindt het hier: jouw droombaan in de installatiebranche

Aangeboden door Groen & Aldenkamp Installatietechnieken

Janet Copier | Foto: VpG Techniek

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of heb je altijd al gedroomd van een baan in een technische installatiebranche? Dan is dit wat voor jou: Groen & Aldenkamp Installatietechnieken heeft nieuwe vacatures. Solliciteer vandaag nog!

Grote projecten in de zorg, het onderwijs, vastgoed en industrie: daar houdt het bedrijf Groen & Aldenkamp installatietechnieken zich mee bezig. Het gaat om kwaliteitswerk op het gebied van elektrotechnische en werkbouwkundige installaties. Dat ze het goed doen, blijkt wel: ze groeien als kool! Daarom zijn ze op zoek naar technici die graag willen komen werken bij dit prachtige bedrijf.

Van monteurs tot binnendienst

Janet Copier is sinds september directeur van de locatie in Woerden. Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een onderdeel van VpG Techniek. Wat Janet zo mooi vindt aan haar baan: “De samenwerking tussen alle lagen van de organisatie vind ik geweldig. Samen maken we klanten blij en lossen we dingen op. Écht teamwerk: van monteurs tot binnendienst.”

Een vrouw aan het roer

Janet is de eerste vrouw aan het roer van het bedrijf. Een directeur met fleurige jurkjes en bouwschoenen met hakken. “Dat brengt iets teweeg, een andere energie. Vrouwen hebben toch vaak een andere aanpak. Dat was even wennen voor het personeel. Maar de samenwerking gaat heel goed,” licht Janet toe.

“Het belangrijkste: we hebben veel mooie en unieke projecten waar we als team met elkaar heel hard aan werken. We zorgen er samen voor dat het goed gaat. We bouwen nu bijvoorbeeld een kerk om naar een supermodern wooncomplex. Hoe gaaf is dat?”

Grote betrokkenheid

Oog voor hoge kwaliteit voor het werk is fijn, maar hetzelfde geldt voor de 85 medewerkers. Het bedrijf heeft een enorm familiair karakter en zorgt ervoor dat de medewerkers het naar hun zin hebben. Janet: “Het teamgevoel is sterk. Iedereen kent elkaar en weet hoe het met de ander gaat. Het zorgt voor een grote betrokkenheid van medewerkers.” Dat is belangrijk volgens Janet: “Goed werk begint bij tevreden medewerkers, daar willen we graag de beste in zijn.”

De betrokkenheid van medewerkers gaat ver. Iedereen mag meedenken en vaak ook meebeslissen. “We staan allemaal open voor het idee van een ander. Het team komt uit de regio, maar is heel divers. Iedereen is welkom, zolang je een betrokken medewerker bent met hart voor de zaak.”

Goede voorwaarden en extra’s

Groen & Aldenkamp heeft verschillende vacatures. Je hebt het al gelezen: het bedrijf zorgt graag goed voor hun medewerkers en hetzelfde geldt voor startende teamleden. Er zijn enorm goede arbeidsvoorwaarden, zoals een salaris dat tot 30% boven cao zit, een laptop, een iPhone én een auto van de zaak. Dat klinkt goed, hé? Daarnaast is de vrijdagmiddagborrel altijd gezellig en worden er veel leuke uitjes georganiseerd.

Dat is niet het enige. Janet vertelt: “Er zijn daarnaast leuke extraatjes. We proberen onze harde werkers te verrassen door bijvoorbeeld een patatkraam langs te laten rijden bij de bouwplaats.

Eigen ontwikkeling

Heb je ambitie? Dan ben je bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken ook aan het goede adres. “Als je wil, kun je het ver schoppen. Op persoonlijk vlak, maar óók vakinhoudelijk. We bieden opleidingen en cursussen aan. We denken graag met je mee als je toe bent aan een nieuwe rol in het bedrijf. Leuk feitje: 40% van onze medewerkers van de buitendienst is doorgestroomd naar een functie van de binnendienst. Als je iets wil, is er dus heel veel mogelijk!”

Interesse?

Werken in een groeiend bedrijf, een goede sfeer tussen collega’s, veel leuke extraatjes én veel doorgroeimogelijkheden. Wat wil je nog meer? Ben jij nou nét op zoek naar die toffe baan en spreekt het bovenstaande je aan? Solliciteren kan! Kijk op de website naar de vacatures of mail Janet voor meer informatie: [email protected]

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken

Polanerbaan 9, 3447 GN Woerden

Nu gesloten

Meer informatie

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken

Polanerbaan 9, 3447 GN Woerden

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “‘Zie het als een APK voor je lichaam’: deze drie Woerdenaren starten een praktijk die jouw lijf blij maakt”

‘Zie het als een APK voor je lichaam’: deze drie Woerdenaren starten een praktijk die jouw lijf blij maakt

Ga naar “Jump, jump, jump! Hier in Woerden kun je op wel vijftig trampolines springen”

Jump, jump, jump! Hier in Woerden kun je op wel vijftig trampolines springen

Ga naar “Goede voornemens? Op deze manier lukt afvallen wél: ‘Het gaat niet alleen over wat je eet’”

Goede voornemens? Op deze manier lukt afvallen wél: ‘Het gaat niet alleen over wat je eet’

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Falcon thermo** € 9,99”

Falcon thermo** € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 29 januari 2023
Ga naar “Blazer € 29,99”

Blazer € 29,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 29 januari 2023
Ga naar “Beauty kussensloop 60 x 70 cm € 4,99”

Beauty kussensloop 60 x 70 cm € 4,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 29 januari 2023
Ga naar “DREFT, SUN OF FINISH VAATWASTABLETTEN 1+1 gratis”

DREFT, SUN OF FINISH VAATWASTABLETTEN 1+1 gratis

 • Jumbo
 • Geldig t/m 31 januari 2023
Ga naar “Alle Beemster* van € 2,95 voor € 2,21”

Alle Beemster* van € 2,95 voor € 2,21

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 29 januari 2023

Vacatures

Ga naar “Ambitieuze bedrijfsleider/sommelier”

Ambitieuze bedrijfsleider/sommelier

 • Bij Robbert
 • Fulltime
Restaurant Bij Robbert in Bodegraven regio Woerden heeft vacatures in de horeca openstaanRestaurant Bij Robbert in Bodegraven regio Woerden heeft vacatures in de horeca openstaan

Topper

Agenda

Ga naar “Maak een collectieve herinnering aan water bij Stadsmuseum Woerden”

Maak een collectieve herinnering aan water bij Stadsmuseum Woerden

 • Stadsmuseum Woerden
 • Van 2 feb t/m 6 feb

Topper

Ga naar “Koeiemart 2023”

Koeiemart 2023

 • 25 oktober 2023
Ga naar “Gen X 90’s Dance Party”

Gen X 90’s Dance Party

 • Podium Bredius
 • 28 januari 2023
Ga naar “Repair Café Woerden”

Repair Café Woerden

 • Repair Café Woerden
 • 4 maart 2023
Repair Café Woerden
Ga naar “Repair Café Woerden”

Repair Café Woerden

 • Repair Café Woerden
 • 4 februari 2023
Repair Café Woerden