Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Chris ging lopend en liftend op wereldreis en helpt je nu aan een designerkeuken

Aangeboden door Kvik Woerden 8 februari 2019

Ruim een jaar geleden opende Chris Passier (32) de deuren van Kvik in Woerden aan de Botnische Golf. De keukenzaak heb je ongetwijfeld al eens gezien als je over de Europabaan of Noordzee reed. En het gaat goed met de zaak die keukens zonder poespas en voor een eerlijke prijs verkoopt. Naast keukens heeft Kvik ook garderobe- en badkamerkasten.

Het eerste jaar voor een nieuw bedrijf in Woerden is natuurlijk altijd spannend. “Het was voor ons een goed jaar. We hadden veel klanten uit Woerden en de regio over de vloer. Sommigen kenden Kvik al, bijvoorbeeld door de vestiging in Utrecht. En uit de klanttevredenheid blijkt dat we één van de beste Kvik-vestigingen in Nederland zijn. Die feedback is heel belangrijk voor ons, want we zien wat er goed gaat en als er iets minder goed gaat, kunnen we direct actie ondernemen”, vertelt Chris.

‘Voor iedereen is hier wel een keuken te vinden’

Brabander in Woerden

Oorspronkelijk komt Chris uit Noord-Brabant, hij is opgegroeid in Schijndel. “Mijn vader was internationaal vrachtwagenchauffeur en mijn moeder werkte in de thuiszorg. Als tiener ging ik niet heel graag naar school, noem het mijn rebelse fase, maar ik moest natuurlijk wel iets gaan doen. Dus ik ging eerst bedrijfswagentechniek studeren en daarna werkplaatsmanagement.” Momenteel woont Chris in Vleuten, maar hij wil wel graag in Woerden gaan wonen.

(Lees verder onder de foto)

Chris van Kvik Woerden
Foto: indebuurt Woerden

Op wereldreis; lopend en liftend

Na zijn opleiding besloot Chris op wereldreis te gaan. “Ik was 23 jaar en woonde nog thuis, dus dat kon gewoon. Een half jaar lang heb ik door heel Europa en het Midden-Oosten gereisd met mijn backpack. En dat deed ik lopend, liftend en soms met de trein. Via Turkije ging ik naar het Midden-Oosten, naar landen als Libanon, Iran en Syrië. Toen was het nog rustig in die landen en man, wat was Syrië een prachtig land.”

Van Syrië naar tuinmeubelen in Houten

Weer in Nederland moest Chris toch weer aan de bak. “Ik ging eerst werken bij de frontoffice van een werkplaats. Maar dat beviel mij niet echt, ik zocht meer naar iets commercieels. Daarna ging ik werken voor Buitenhof Tuinmeubelen in Waalwijk. Na een jaar maakte ik promotie en werd ik bedrijfsleider van het filiaal in Houten, de grootste winkel van de keten. Dat heb ik vijf á zes jaar gedaan totdat ik werd benaderd door Kvik.”

Coole keuken

“De filosofie en het Deense design waarmee Kvik zich onderscheidt sprak mij direct aan. Het zijn moderne keukens met natuurlijke materialen zonder poespas voor een eerlijke prijs. En daar geloof ik in. Iedereen heeft recht op een coole keuken. Wij willen er graag voor zorgen dat het kopen van een keuken net zo leuk is als het leven in die keuken. Voor iedereen is hier wel een keuken te vinden.”

(Lees verder onder de foto)

Kvik keukens prato Woerden
Dit is een van de populairste keukens bij Kvik Woerden. Foto: Kvik

14 keukens in een week

“De grootste uitdaging tot nu toe was een week waarin we veertien keukens gingen plaatsen. Normaal gesproken zijn dat er vier of vijf, dus veertien was wel andere koek. Het was hard werken, maar alles was gelukt en alle klanten waren tevreden. En daar doe je het uiteindelijk voor!”

Transparant

Chris: “We luisteren goed naar de wensen van de klant, want het gaat erom dat zij het natuurlijk mooi vinden. En de keuken moet ook binnen het budget vallen. Daarom zijn we altijd transparant in onze prijzen. Alle prijzen die je ziet staan vast. De keuken kunnen we binnen zes tot acht weken leveren en laten installeren. Zonder installatie kan ook; voor de doe-het-zelfers kan de keuken zelfs binnen twee weken geleverd zijn.”

“Ik heb de winkel in Woerden opgestart vanuit de ambitie om te groeien in de stad en de regio. Dit is een mooie zaak waarin ik samen met mijn collega’s veel mensen kan helpen aan een garderobe of keuken van Deens design.”

Kvik keukens prato Woerden

Dit zijn de populairste keukens van Kvik Woerden

Ben jij uitgekeken op jouw keuken? Ga dan eens naar Kvik in Woerden aan de Botnische Golf. Zij hebbe...

Meer over Kvik Woerden ontdekken?

Kvik Woerden woonwinkels

Gesloten13:00 - 18:00

Botnische Golf 5A, Woerden

Bekijk meer:woonwinkels

adv.