Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Anita’s themakisten maken van ieder kinderfeestje een onvergetelijke dag

Aangeboden door Anita’s kinder-themakisten 30 augustus 2019

Zit je met je handen in het haar omdat er een kinderfeestje voor de deur staat? En weet je niet wat te doen met al die kinderen? Zo’n verjaardagsfeest is natuurlijk het hoogtepunt van het jaar voor jouw kind. Anita Esteie uit Woerden heeft de perfecte oplossing voor jou. Jij kunt themakisten bij haar huren die zijn voorzien van alles wat jij nodig hebt voor een superleuk feest.

“De houten themakisten zijn een fijne manier om een kinderthema en een feestje te combineren. Kinderen zijn dol op schatkisten en mijn kisten zitten bomvol verrassingen om een leuk kinderfeestje te vieren”, vertelt Anita. Anita heeft verschillende kisten met onder andere de thema’s sprookjes, brandweer, politie, prinsessen, piraten, ridders, bakkers, heksen en tovenaars. Ze zijn speciaal gemaakt voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

De reacties van mensen zijn super. Ik hoor vaak: wauw, wat compleet, alles wat je nodig hebt zit in de kisten!’

Kinderfeestjes met thema

Anita heeft een pedagogische achtergrond. Ze heeft onder andere gewerkt bij een woongemeenschap met mensen met een beperking. “Mijn broer is verstandelijk gehandicapt en daarom wilde ik een opleiding doen, zodat ik wist hoe ik kon helpen. Na mijn tijd bij de woongemeenschap heb ik nog bij peuterspeelzalen en een buitenschoolse opvang gewerkt. Ik vind het superleuk om in thema’s te werken en daarbij creatief bezig te zijn. Zo is mijn idee voor de kinder-themakisten ontstaan”, vertelt Anita. “Alles wat je in de kisten vindt, heb ik zelf bedacht.”

(Lees verder onder de foto)

Kinderfeestje thema kist
Foto: Anita’s Kinder-themakisten

Compleet draaiboek en verkleedspullen

De thema’s van de kinderen zijn tijdloos. En heel leuk: er zitten zelfs vlaggetjes en tafelkleden in om de ruimte te versieren. Anita: “Elke kist start met een verhaal. Voor de ouders zit er een uitgebreid draaiboek in, zodat ze op elk moment weten wat ze moeten doen. Neem bijvoorbeeld de sprookjeskist. Het verhaal gaat over sprookjes die zijn weggetoverd. In de themakist zitten allerlei verkleedspullen, zoals een outfit van roodkapje of van een prinses.” En natuurlijk is er ook tijd voor het uitpakken van de cadeaus.

Knutselen, spelletjes en nog veel meer

Een van de opdrachten in de sprookjeskist is om een toverstaf te knutselen. “Vervolgens worden er cakejes met speciale bakvormen gemaakt en sprookjeslimonade. Daarna is het tijd voor een spelletje, zoals tikkertje, snoephappen of een raadspel. Er zit zo’n 2 á 3 uur aan materiaal in de kist. En wil je aan het einde van het feest een cadeautje aan iedereen geven? In de kist vind je ook leuke presentjes om mee te geven naar huis. Inclusief een diploma als aandenken! Voor de knutsels vind je alles in de kist. Alleen voor het eten en drinken is er een kleine boodschappenlijst.”

(Lees verder onder de foto)

Anita's Kinder-themakisten
Foto: Anita’s Kinder-themakisten

8 themakisten voor kinderfeestje

Anita heeft in totaal acht themakisten waaruit je kunt kiezen. “In de brandweerkist zit een brandblusser en in de politiekist zit een kluis die de kinderen open moeten krijgen. Zo heeft elke kist zijn eigen thema en het is zowel voor jongens als meisjes heel leuk om te doen. De kisten zijn voor kinderfeesten van acht personen, maar meer kan natuurlijk ook.” De aanvragen voor de themakisten komen uit het hele land. Onder andere uit Rotterdam, Driebergen, Berkenwoude, Nieuwegein en De Meern.

‘Nog nooit zo’n leuk feestje gehad!’

Anita kwam ooit voor de liefde naar Woerden toe. Dat ging wat later uit maar ze is altijd in Woerden blijven wonen. En ze kwam haar huidige man tegen in K’77. Inmiddels is ze 25 jaar getrouwd en wil ze helemaal gaan voor Anita’s Kinder-themakisten. “Het is een geweldig product en ik krijg superleuke reacties. Ik hoor vaak: ‘wauw, wat compleet, alles wat je nodig hebt zit in de kisten!’ Of: ‘mijn zoon heeft nog nooit zo’n leuk kinderfeestje gehad!’ En daar doe ik het voor!”

Themakist reserveren?

Wil jij jouw kind ook een onvergetelijk feest geven? Huur dan een themakist van Anita. Dan is het kinderfeestje van a tot z voor je geregeld. Reserveren doe je heel gemakkelijk via onderstaande button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Anita’s kinder-themakisten. Meer over Anita’s kinder-themakisten ontdekken?

Anita’s kinder-themakisten feestartikelen

Nassaukade 16, Woerden

Bekijk meer:feestartikelen

adv.