Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe raamdecoratie-specialist in Woerden: ‘Binnen 24 uur hangt jouw nieuwe rolgordijn’

Aangeboden door Solombra Raamdecoratie 4 maart 2020

We hebben er in Woerden een nieuwe raamdecoratie-specialist bij: Solombra! En heel handig: deze specialist komt gewoon bij je thuis om alle raamdecoratie te laten zien en direct alles op te meten. “Wij brengen de winkel naar de mensen toe”, vertelt ondernemer en Woerdenaar Bart Veen ons. Solombra is een nieuw merk raamdecoratie en opgericht door Bart.

“Nadenken over nieuwe raamdecoratie is een tijdrovend proces. Je gaat naar twee of drie winkels om inspiratie op te doen en dan kan het zijn dat de prijs ook nog eens tegenvalt. Of je kiest een product en de mensen van de winkel komen het inmeten, en dan kan het ineens niet omdat je bijvoorbeeld een draai-kiepraam hebt. Wij komen eerst aan huis en kunnen direct laten zien wat allemaal mogelijk is”, vertelt Bart.

‘Je betaalt geen voorrijkosten of installatiekosten’

Made in Woerden

Bart is geboren en getogen in Woerden en heeft 25 jaar ervaring met raamdecoratie en onlangs startte hij zijn eigen merk en bedrijf met thuisbasis in Woerden. “Het is een flinke uitdaging om een eigen merk op te zetten, maar ik wil mensen een goede oplossing bieden om raamdecoratie te kiezen door de showroom bij de mensen thuis te brengen. Solombra is daarnaast de enige in Nederland die binnen 24 uur rolgordijnen kan leveren. Die worden ook nog eens in Woerden gemaakt.”

Lees verder onder de foto’s.

Foto: Solombra
Foto: Solombra
Foto: Solombra
Foto: Solombra
Foto: Solombra
Foto: Solombra

Gratis installatie

Een showroom aan huis heeft veel voordelen, want je hoeft niet zelf naar de winkel te gaan. Bart: “Wij komen vrijblijvend langs met alle mogelijkheden aan raamdecoratie, meten meteen alles op en wanneer de raamdecoratie gemaakt is, hangen wij zelf alles op. Het moet natuurlijk wel allemaal recht hangen en daar zorgen wij voor. Je betaalt geen voorrijkosten of installatiekosten, de prijs die wij geven is ook echt de definitieve prijs, er zijn geen verborgen kosten.”

‘We kunnen de raamdecoratie installeren zonder te boren’

Grote collectie

Van aluminium jaloezieën en houten jaloezieën tot rolgordijnen en duo rolgordijnen, Solombra heeft één van de grootste collecties raamdecoratie in Nederland. “We hebben oplossingen voor alle soorten ramen. Onder andere voor draai-kiepramen en schuine ramen en we kunnen de raamdecoratie installeren zonder te boren. Dat is heel fijn voor als je bijvoorbeeld kunststof kozijnen hebt.”

Benieuwd naar alle mogelijkheden van Solombra? Doe hier inspiratie op en maak online vrijblijvend een afspraak.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Solombra Raamdecoratie. Meer over Solombra Raamdecoratie ontdekken?

Solombra Raamdecoratie

Barwoutswaarder 13H, Woerden

adv.