Toppers! Door dit geniale idee van Mireille en Inge krijgen zzp’ers toch een kerstpakket

Aangeboden door Banenbranderij 26 november 2018

Bij grote bedrijven krijgen medewerkers vaak een kerstpakket. Dat kan nog lekker ouderwets een doos met leuke spullen zijn of een cadeaukaart. Maar hoe zit het eigenlijk met zzp’ers? Van wie krijgen deze harde werkers hun kerstpakket? Mireille en Inge van Banenbranderij in Woerden hebben daar een superleuke oplossing voor bedacht.

Bij Banenbranderij aan de Meulmansweg is er speciaal voor zzp’ers en flexwerkers van Banenbranderij een gezellige kerstborrel. De borrel is op vrijdag 14 december en start om 15.00 uur. Mireille en Inge nodigen alle ondernemers zonder personeel uit om een fijne start van de kerst te hebben.

Kerstpakket voor zzp’ers

Naast al die gezelligheid, gaat de zzp’er ook nog met een kerstpakket naar huis! Hoe? Aan alle zelfstandige ondernemers wordt gevraagd om een feestelijk pakket met een leuk kerstberichtje te maken met spullen ter waarde van €10,-. Niet meer en niet minder. Dit pakketje wordt onder de kerstboom in Banenbranderij gezet. Als de zzp’ers ‘uitgeborreld’ zijn, kunnen ze een kerstpakket uitkiezen (niet het eigen pakket natuurlijk ;-)). Topidee!

Tip: hier vind je tips om een kerstpakket voor zzp’ers te maken.

Meer gezelligheid en zingende kerstman

Natuurlijk zijn er tijdens de kerstborrel ook lekkere hapjes en 0.0% drankjes (waaronder cocktails). En muziek is er ook! De kerstman himself komt liedjes zingen. En ongetwijfeld dat je mee gaat blèren met All I want for Christmas… is you! De kerstborrel is op vrijdag 14 december van 15.00 tot 18.00 uur bij Banenbranderij, Meulmansweg 8S in Woerden.

Aanmelden

Dus ben jij een zzp’er of een flexwerker van Banenbranderij? Meld je dan direct even aan. Dat doe je hier! Ken jij zzp’ers die absoluut een kerstpakket verdienen? Spread the word en stuur de link van dit artikel naar hem of haar door.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Banenbranderij. Meer over Banenbranderij ontdekken?

Banenbranderij werkplekken

Nu open08:30 - 17:30

Meulmansweg 8s, Woerden

Bekijk meer:werkplekken

adv.