Vincent: ‘Koken op inductie wordt steeds populairder in Woerden’

Aangeboden door Electro World de Groot Woerden 5 februari 2019

Of je nou wilt of niet, vroeg of laat moeten we er allemaal aan geloven in Woerden, zo lijkt het: gasloos leven. Vincent van Electro World de Groot merkt dat veel mensen nú al overgaan op elektrische apparatuur. “Steeds meer Woerdenaren gaan over op koken op inductie.” Maar koken op inductie, dat is andere koek, toch?

Dat er steeds meer vraag is naar inductie, dat merkt Vincent de Groot ook in zijn winkel aan de Molenstraat. De gemeente Woerden zegt in 2030 van het gas af te willen zijn. En dat betekent dat er hoogstwaarschijnlijk nog meer vraag komt naar koken op elektra. Daarnaast vertelt Vincent tijdens een speciale avond voor de wijkbewoners van Molenvliet alles over energiezuinige apparaten (A+++). Inductiekookplaten verbruiken namelijk minder stroom dan gewone elektrische kookplaten.

‘Voor elk budget hebben we wel een kookplaat in huis’

Meer vraag

“Steeds meer Woerdenaren gaan over op inductie. In de winkel merk ik ook dat het populairder wordt, omdat er meer vraag naar is. En we verkopen steeds meer inductiekookplaten. De vragen gaan vooral over de voordelen van inductie en de pannen die mensen dan moeten gebruiken”, vertelt Vincent. Daar kun je hier meer over lezen.

(Lees verder onder de foto)

Inductiekookplaat Bosch Electro World Woerden
Foto: Bosch

Voordelen van een inductiekookplaat

“Een van de grootste voordelen is dat een inductiekookplaat veel sneller is afgekoeld. Als de melk overkookt, dan kun je direct de pan van de kookplaat halen en met een doekje de plaat schoonmaken. Daarna kun je de pan meteen weer terugzetten, want een inductieplaat is binnen no time weer op temperatuur.” Dat is ook meteen het volgende grote voordeel; de kookplaat is heel makkelijk schoon te maken omdat het een egale glazen plaat is. “En in vergelijking met koken op gas, heb je bij inductie geen last van verbrandingsgassen en dus een schonere lucht in de woning”, aldus Vincent.

Eenvoudig laten installeren

Bij Electro World de Groot kun je niet alleen een inductiekookplaat aanschaffen, maar ook alles van a tot z laten regelen. Vincent: “Wij kunnen de nieuwe kookplaat installeren en aansluiten. En mocht het zo zijn dat het keukenblad aangepast moet worden, dan doen we dat ook. Wij nemen alles uit handen.” Bij Electro World hebben ze inductiekookplaten van veel merken zoals Bosch, Siemens, Miele, Atag en Pelgrim. “Voor elk budget hebben we wel een kookplaat in huis”, zegt Vincent.

Speciale demo zaterdag 9 februari

Wil je meer weten over koken op inductie? Bij Kitchen2Table in de Voorstraat komt op zaterdag 9 februari een chef-kok langs die je alles kan vertellen over inductie en de pannen die je nodig hebt. De inductiekookplaten die hij gebruikt die dag, worden geleverd door Electro World de Groot. Zo kun jij meteen zien hoe de kookplaat werkt en hoe zo’n plaat eruitziet. Handig! Lees meer:

Demo koken op inductie van chef-kok

(Lees verder onder de foto)

Bosch inductiekookplaat Woerden
Foto: Bosch

Meer weten over inductiekookplaten?

Vincent: “Heb je meer vragen over inductie en de kookplaten? Loop gerust langs de winkel aan de Molenstraat, mijn collega’s en ik staan voor je klaar.”


Lees ook:

Qled 8k yv Samsung Woerden Electro World de Groot

De tv met het scherpste beeld vind je hier in Woerden

Zit jouw lief alsmaar te klagen over de beeldkwaliteit van jullie tv? Nou, dit is de uitkomst! Want ...
Vincent de Groot van Elektro World Woerden

Als kind hielp Vincent al klanten: ‘Op mijn twaalfde verkocht ik mijn eerste tv’

Vincent de Groot van Electro World de Groot was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in techniek. De ...
Electro World Vincent geeft tv weg

Sandra verrast haar moeder met een nieuwe tv: ‘Supertrots op haar’

Iets winnen is altijd leuk. Dat weten ze bij Electro World de Groot in Woerden maar al te goed. Daar...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Electro World de Groot Woerden Meer over Electro World de Groot Woerden ontdekken?

Electro World de Groot Woerden elektronicawinkels

Nu gesloten09:00 - 18:00

Molenstraat 2, Woerden

Bekijk meer:elektronicawinkels

adv.