De tv met het scherpste beeld vind je hier in Woerden

Aangeboden door Electro World de Groot Woerden 2 november 2018

Zit jouw lief alsmaar te klagen over de beeldkwaliteit van jullie tv? Nou, dit is de uitkomst! Want de tv met het scherpste beeld in Woerden vind je in de Molenstraat. En iedereen mag een kijkje komen nemen. Leuk uittipje voor de mannen!

De nieuwe Samsung QLED 8K is nog maar net een weekje binnen bij Electro World de Groot. En wow, wat een tv is dat. In de winkel staat er één van 75 inch met een geweldig beeld. Vincent de Groot vertelt je graag alles over deze nieuwe tv, terwijl jij op de bank met grote ogen naar de tv met 8K kijkt.

Wat is 8K?

Bij Electro World de Groot kun je altijd terecht voor de nieuwste smart-tv’s. En nu dus ook voor tv’s met 8K. “Heel simpel uitgelegd betekent 8K dat het acht keer scherper is dan normale tv’s. Dus de beeldkwaliteit is acht keer beter”, vertelt Vincent. “Sommige series op Netflix en filmpjes op YouTube zijn al beschikbaar in 8K.”

Eyecatcher

Ook superhandig van deze tv: je kijkt niet tegen vele kabels aan. Want door een speciale aansluitbox hoef je maar één kabel te gebruiken. Die gaat van de tv naar de box. “En de box kun je in een kastje zetten zodat je ‘m niet ziet.” En wil je niet dat de tv dé eyecatcher van jouw woning is? Want zo’n groot zwart scherm valt best wel op natuurlijk. Nou, dan kun je de tv op de Ambient Mode zetten. Check onderstaand filmpje maar.

Langsgaan dus

Wil jij de tv met 8K in het echt zien? Ga dan langs de winkel aan de Molenstraat en kijk je ogen uit!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Electro World de Groot Woerden Meer over Electro World de Groot Woerden ontdekken?

Electro World de Groot Woerden

elektronicawinkels

Nu gesloten09:00 - 18:00

Molenstraat 2, Woerden

Bekijk meer:elektronicawinkels

adv.