Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze bierwinkel trekt bezoekers uit het hele land naar Woerden

Aangeboden door Bierloods22 4 februari 2020

In Woerden hebben we een plek waar je elke week nieuwe bieren vindt. Dat is voor de bierliefhebber natuurlijk helemaal top. Maar het is ook perfect om een exclusief speciaalbier aan iemand cadeau te doen. Bierwinkel Bierloods22 staat bekend om de bijzondere bieren die uit de hele wereld komen. Mensen uit het hele land komen speciaal naar Woerden toe voor de exclusieve speciaalbieren van Bierloods22.

De bieren komen uit allerlei landen, van Amerika, Engeland en Rusland tot Denemarken, Zweden en Duitsland. Enne, je vindt er ook gewoon biertjes uit onze eigen Woerden.

Veel variatie

De klanten van Bierloods22 komen niet alleen uit Woerden of de provincie Utrecht, maar ze komen uit het hele land. En dat terwijl de bierwinkel in de Voorstraat pas sinds het najaar van 2018 bestaat. “Ons gevarieerde assortiment vinden veel liefhebbers heel leuk en ze reizen speciaal naar Woerden om te komen kijken”, vertelt Patrick van Schaik van Bierloods22. Ook heel leuk: eens in de zoveel tijd komt er een brouwer uit het buitenland naar Bierloods22 om meer vertellen over zijn speciaalbier.

Stouts en IPA populair

“We hebben elke week vele nieuwe bieren in diverse soorten stijlen. Voor iedere bierliefhebber is er wel iets lekkers te vinden. De populairste bierstijlen op dit moment zijn stouts, IPA en sours. Maar natuurlijk hebben we ook tripels, blond en nog veel meer soorten. Ook de barrel-aged bieren worden steeds populairder. Dit zijn bieren die een tijd in een houten vat zijn gerijpt. In deze vaten zat ooit bourbon, whisky of wijn.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Een greep uit de meer dan 500 speciaalbieren van de bierwinkel in Woerden. Foto: Bierloods22

Bestellingen uit het buitenland

Behalve de fysieke winkel heeft Bierloods22 ook een webshop. Patrick: “De bestellingen komen uit heel Nederland. En ik had laatst ook bestellingen uit België en Engeland. We hebben hier echt bieren die je bijna nergens anders vindt. Die komen bij kleine brouwers vandaan die alleen brouwen als ze een bestelling binnenkrijgen. Dat maakt het speciaalbier heel bijzonder. En die bieren wil ik graag verkopen in mijn winkel.”

Bieren uit Woerden

Bierloods22 verkoopt niet alleen speciaalbieren uit het buitenland, maar ook uit Nederland. Zelfs uit Woerden! Onder andere de bieren van brouwerij BorrelNoot en BoerBert. “Dat is niet alleen leuk voor de Woerdenaren, maar ook voor de klanten die ergens anders vandaan komen. En dat is weer leuk voor de Woerdense brouwers!”

In de winkel in de Voorstraat van Woerden vind je maar liefst 500 speciaalbieren. Daarnaast vind je er ook lekkernijen zoals Tony Chocolonely, kaas van Jacks Cheese en bierworst.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bierloods22. Meer over Bierloods22 ontdekken?

Bierloods22 cadeauwinkels

Geopend11:00 - 19:00

Voorstraat 22, Woerden

Bekijk meer:cadeauwinkels

Lees ook:

Bierpakket kerstcadeau

Wow! Hier in Woerden kun je kiezen uit 500 speciaalbieren

Heb je nog geen idee wat je aan jouw familielid, vriend of vriendin gaat geven voor kerst? Check dan...
Bockbieren Woerden

Deze bijzondere bockbieren moet je geproefd hebben (en gewoon verkrijgbaar in Woerden)

Als de herfst begint, dan heeft dat één groot voordeel: de tijd van de bockbieren is aangebroken! In...
Patrick Bierloods22 Woerden nieuwe bierwinkel

Patrick opent een bierwinkel en wij keken alvast even binnen

Na flink klussen en voorbereiden is het dan zover: vrijdag 30 november om 11.00 uur gaat Bierloods22...

adv.