5 redenen waarom je jouw website door Banenbranderij laat maken

Aangeboden door Banenbranderij 1 augustus 2019

Kom jij nog weleens een website tegen en denk je: man, dat kan echt niet meer! Of misschien ben je zelf wel zo’n Woerdense ondernemer met een stokoude of niet functionerende website. Wist je dat je dan héél veel kansen laat liggen? Met een goede website kun je namelijk veel meer bereiken. Heel handig als je hier weinig tijd voor hebt: Mireille van Banenbranderij in Woerden neemt al dat werk uit handen. De domeinnaam, hosting, webdesign en e-mailadressen, ze regelt het allemaal voor je. Dit zijn nog meer redenen waarom je jouw website door Banenbranderij laat maken:

1. We zijn goed in luisteren

Mireille: “Wij krijgen vaak de vraag: ‘maak even een offerte’. Maar dat doen wij niet zonder eerst een goed gesprek te voeren. De ondernemer heeft een bedrijf opgericht met een bepaalde waarde en visie. Met een bedrijfsfilosofie die bij hem of haar past en waar hij of zij in gelooft. We willen het bedrijf en de mensen erachter kennen. We willen het doel weten en hoe het bedrijf dit doel gaat bereiken. Het liefst doen we dat op locatie, dan hebben we meteen de juiste sfeer te pakken. Dan gaan we gewoon luisteren, schrijven en vragen stellen. Dit vertalen we dan naar online.”

‘We willen het bedrijf en de mensen erachter kennen’

2. We bieden een totaalpakket aan

“Ondernemers zijn professioneel in hun vakgebied,  maar webdesign is vaak een ondergeschoven kindje. Ook hosting en e-mailadressen regelen is vaak voor ondernemers gedoe. Daarom bieden wij een pakket aan: domeinnaam, hosting, webdesign, e-mailadressen, Microsoft Office-licenties en nazorg. Oftewel: wij nemen het technische deel voor onze rekening, zodat de ondernemer los kan gaan op zijn vakgebied”, vertelt Mireille van Banenbranderij.

3. Wij kijken vanuit het oogpunt van de bezoekers

Mireille: “Hoe mooi het beeld van een ondernemer ook is over hoe de website of webshop eruit moet zien, welke functionaliteiten deze moet hebben of welke teksten erop moeten; wij kijken ook naar de bezoekers. Zij zijn namelijk degenen die actie moeten gaan ondernemen (offerte opvragen, bestellen, bellen, inschrijven nieuwsbrief etc.). Wij onderzoeken wie de bezoekers zijn en wat zij eigenlijk zoeken. Wij creëren de website of webshop op zo’n manier, dat de bezoeker direct snapt waar de juiste informatie te vinden is.”

‘Wij nemen het technische deel voor onze rekening, zodat de ondernemer los kan gaan op zijn vakgebied’

4. Analyseren en meten saai?

“Dat vinden wij dus niet! Een website is vandaag de dag niet meer alleen informatief of een ‘visitekaartje’. Aan een website of webshop zit een verdienmodel. Wij analyseren het gedrag van jouw bezoekers op jouw website en gaan aan de slag om de activiteit van de bezoekers zo positief mogelijk te beïnvloeden. Dit heet conversie-optimalisatie. We willen dat ze daadwerkelijk een product bestellen, een offerte opvragen of bellen.

We analyseren ook webteksten. Deze schrijven we niet zomaar, we onderzoeken eerst welke ‘taal’ jouw toekomstige klanten spreken in bijvoorbeeld de Google-zoekmachine en laten jouw website hier perfect op aansluiten. Dit heet SEO. Zo komt jouw website eerder naar boven als zij in de zoekmachines zoeken naar informatie uit jouw branche.”

5. Wij gaan net even een stapje verder

Mireille: “We zijn makkelijk bereikbaar in het centrum van Woerden. Iedere ondernemer kan hier zo binnenstappen en onder genot van een kopje koffie zijn of haar vraag stellen. Wij denken in oplossingen en we zijn betrokken bij het onderdeel zijn van het groeiproces van een onderneming. Daar ligt in onze kracht!”

Afspraak maken

Benieuwd wat Banenbranderij voor jou kan betekenen als ondernemer en voor jouw website? Neem dan direct contact op met Mireille. Dat doe je via dit e-mailadres.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Banenbranderij. Meer over Banenbranderij ontdekken?

Banenbranderij werkplekken

Geopend08:30 - 17:30

Meulmansweg 8s, Woerden

Bekijk meer:werkplekken

Lees ook:

Banenbranderij

Mireille en Inge: ‘Iedereen kan hier gewoon naar binnen lopen’

Toffe ondernemers; daar hebben we er in Woerden héél veel van! Twee van die ondernemers zijn Mireill...
Banenbranderij Woerden flexplek webdesign uitzendbureau koffiebar

5 redenen waarom flexwerken bij Banenbranderij zo fijn is

Zoek je een plek in de buurt waar je heerlijk kunt flexwerken? In Woerden kan dat bij Banenbranderij...

adv.