Willemien is huidtherapeut en maakt jouw huid weer glad: nu mét korting

Aangeboden door Kliniek Groene Hart

Het team van Kliniek Groene Hart | Eigen foto

Al sinds 2007 heeft Willemien haar eigen huidkliniek: Kliniek Groene Hart. Het is haar met de paplepel ingegoten: ook haar ouders waren ondernemers. Ze heeft gekozen voor het verbeteren van de huid: “Ik word er nog steeds heel blij van het enthousiasme van klanten na een behandeling.” Maak snel een afspraak: er is een speciale wintermaand-aanbieding.

Sinds 2017 zit Kliniek Groene Hart op een andere locatie: de kliniek zit in het oude politiebureau tegenover sporthal de Zebra in Gouda. Willemien begon alleen, maar het team bestaat inmiddels uit zeven medewerkers. Met allemaal één doel: het mooier maken én verbeteren van jouw huid. “Je kunt echt voor alles bij ons terecht. Een intakegesprek is gratis, dus twijfel niet om langs te komen. Een klacht hoeft niet altijd ernstig te zijn om verholpen te moeten worden.”

Iedereen is welkom

Bijna niets is fijner dan een mooie huid. Veel mensen willen er alles aan doen om dat ongeschonden babyhuidje te behouden door het gebruik van crèmes of een bezoek aan de schoonheidsspecialiste. Alsnog kunnen er verschillende problemen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan rode vlekken op het gezicht, acne, haar op ongewenste plekken, pigment vlekken en vaatjes op de benen of het gelaat.

Om dit aan te pakken ben je bij deze huidkliniek aan het goede adres. Willemien: “Iedereen is natuurlijk van harte welkom. Jong, oud, vrouwen en ook mannen. Mannen komen bijvoorbeeld bij ons voor ontharingsbehandelingen. We hebben een heel fijn team, dus je hoeft écht niet zenuwachtig te zijn.”

Verschillende behandelingen

“We maken gebruik van hoogstaande apparatuur en producten. Daarnaast zijn al onze therapeuten hoog opgeleid. We weten veel van huidproblemen af en we doen er natuurlijk alles aan om je te helpen”, vertelt Willemien. Maar voor welke behandelingen kun je dan een afspraak maken? Willemien: “We verminderen acne met een speciale acne behandeling en we ontharen met een GentleLase Pro-U-laser. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een pedicure of voor een afspraak bij een cosmetisch arts.” Check de site van de kliniek voor alle behandelingen.

Behandeling van acne

Een puistje hier, een puistje daar: veel mensen hebben last van oneffenheden in het gezicht. Een deel van die groep heeft dusdanig last dat het huidprobleem acne wordt genoemd. Zij ervaren jeuk- en pijnklachten. Met de acnetherapie gaan de huidtherapeuten de oneffenheden tegen. Het is gelukkig vaak goed te behandelen. Daarnaast wordt het vaak vergoed door de zorgverzekering.

Lees verder onder de foto >

Voor en na foto’s na acnetherapie | Foto: Kliniek Groene Hart

Ontharing

Als je last hebt van haar op een ongewenste plek, kun je bij Willemien en haar team een afspraak maken voor ontharing. “We hebben hier verschillende opties voor. Bij het ontharen van grotere oppervlaktes maken we gebruik van de GentleLase Pro-U-laser. Met dit apparaat boek je snel resultaat voor mensen tot huidtype 3. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken om vervelende haargroei”, vertelt Willemien. Fijn!

Winteractie

Het is extra fijn om de laserbehandeling in de winter te laten doen. Waarom? Na het laseren mag de huid niet in direct zonlicht. It’s your lucky day: de kliniek heeft nu een speciale winteractie voor een laserbehandeling.

Je ontvangt 55 euro korting per behandeling wanneer je de onderbenen combineert met de bikinilijn (klein) of oksels! Totaal kom je dan op een bedrag van 200 euro. Maak dus snel een afspraak via de website en wie weet loop jij volgend jaar zomer stralend en zonder ongewenst haar in het zonnetje!

Kom langs

Je leest het: je kunt echt voor van alles langsgaan bij de huidkliniek. Van pedicure tot ontharing, echt geen probleem is te klein. “Je kunt een vrijblijvende afspraak maken voor jouw huid. Voor iets wat je dwars zit of voor iets wat je wil verbeteren en graag mooier wil hebben, we helpen je graag.” Je kunt hier een afspraak plannen.

Meer in deze categorie

Beauty & wellness

Ga naar “Deze afslankcoach krijgt geweldige reviews: ‘Van maat 42 naar 38’”

Deze afslankcoach krijgt geweldige reviews: ‘Van maat 42 naar 38’

Aangeboden door Vida Vitaal

Afvallen Woerden dieet Vida Vitaal Stein van Spankeren
Ga naar “Esther viel 15 kilo af: ‘Dit is de beste keuze die ik in lange tijd heb gemaakt’”

Esther viel 15 kilo af: ‘Dit is de beste keuze die ik in lange tijd heb gemaakt’

Aangeboden door Vida Vitaal

Ga naar “Naar de kinderkapper: hier in Woerden kun je terecht”

Naar de kinderkapper: hier in Woerden kun je terecht

kinderkapper

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Zweedse muilen € 14,99”

Zweedse muilen € 14,99

 • ALDI
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “sloggi 3-pack slips € 13,99”

sloggi 3-pack slips € 13,99

 • ALDI
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “Alle Ariel pods+ van € 54,95 voor € 21,98”

Alle Ariel pods+ van € 54,95 voor € 21,98

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “WALKX Lederen comfort schoenen € 19,99”

WALKX Lederen comfort schoenen € 19,99

 • ALDI
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “AH Planten op stam van € 6,99 voor € 4,99”

AH Planten op stam van € 6,99 voor € 4,99

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023

Vacatures

Ga naar “Functioneel Beheerder”

Functioneel Beheerder

 • Ferm Werk
 • Fulltime/Parttime
Ferm Werk
Ga naar “Secretaresse”

Secretaresse

 • Luba Uitzendbureau Woerden
 • Parttime

Agenda

Ga naar “Maak een collectieve herinnering aan water bij Stadsmuseum Woerden”

Maak een collectieve herinnering aan water bij Stadsmuseum Woerden

 • Stadsmuseum Woerden
 • T/m 6 feb

Topper

Ga naar “Festival ’t Wonder”

Festival ’t Wonder

 • Van 16 jun t/m 17 jun
Ga naar “Koeiemart 2023”

Koeiemart 2023

 • 25 oktober 2023
Ga naar “Repair Café Woerden”

Repair Café Woerden

 • Repair Café Woerden
 • 4 maart 2023
Repair Café Woerden
Ga naar “Repair Café Woerden”

Repair Café Woerden

 • Repair Café Woerden
 • 4 februari 2023
Repair Café Woerden